Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Análhoz milyen méret az ideális?
Figyelt kérdés
Kezdő passzív vagyok, szóval egy türelmes unit kerestem. (Én is uni vagyok egyébként)
Viszont a srácnak csak 16 cm a pénisze.
Ebből fogok egyáltalán érezni valamit?
2021. márc. 6. 20:04
1/13 anonim válasza:
Először is szét kellene feszíteni a lyukadat, mert nem megy az olyan könnyen, utána pofázz, hogy érzel-e valamit vagy nem...
4/13 anonim válasza:
Egy 16ossal már rojtosra...
Ne aggódj!
5/13 anonim válasza:
Talán sok is, hogyha nem tudsz megfelelően ellazulni vagy a partnered nem figyel eléggé.
6/13 A kérdező kommentje:
Előtte dildózzam magam otthon?
15 percre lakik tőlem egyébként.
Nyilván kimosnám magam előtte stb.
2021. márc. 6. 20:33
7/13 anonim válasza:
a lyukad majd alkalmazkodik a vastagságához, nyilván a vékonyabb kevesebb tágítással is becsúszik könnyen. hossza tök mindegy
8/13 anonim válasza:
Ideális méret az ideális partnerhez tartozik, aki tudja is használni. Egy átlaggal is lehet varázsolni, meg egy naggyal is lehet balf.sz valaki.
10/13 Endura válasza:
A 16cm-es az tökéletes lehet.A lényeg a prosztata izgatása belül.Az orvos is eléri az ujjával a prosztatát vizsgálatkor,tehát egyáltalán nem kell nagyméret hozzá.A kicsivel bökdösi,a naggyal súrolva izgatja,táhat mindkettő jó,csak egy kezdőnek inkább kisebb a jó,mert meg kell tanulni ellazulni.Randi előtt belső tisztítás az fontos:nemcsak a higiénia miatt,hanem a lazításban is segít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!