Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok otthon meztelenül lenni, vagy mások előtt?
Figyelt kérdés
Esetleg meztelenül kirándulni erőben, vagy mezőn? Vagy meztelenül kocsit szerelni?2021. dec. 27. 20:35
21/41 anonim válasza:
Itthon nagyon gyakran és sok időt töltök ruhátlanul, de télen textilmentes szaunákban és nyaranta naturista strandon, meg olykor csendesebb vízpartokon (folyók vagy tavak mellett), ahol nincs tömeg és mások feszélyezése vagy megbotránkoztatása nélkül levetkőzhetek. Az autószerelés nem a ruha, hanem a hozzá nem értésem miatt marad ki a sorból...
22/41 anonim válasza:
Ő csak idézte amit írt az, akinek törölve lett a kommentje. És ő csak bevédte a melegeket.
Ugyanúgy ahogy én is, nem tudom hányas voltam, de én is úgy kezdtem hogy “#3” , mert válaszoltam neki én is.
23/41 anonim válasza:
#3 és #19 vagyok, és igen, én megvédtem a melegeket.
Köszönöm #22 az értő olvasást😊
24/41 anonim válasza:
Otthon nagyon sokat. Edzés után zuhanyzáskor, aztán ha fürdőruhamentes wellness/szauna, nudista strand, akkor is. Igaz ez utóbbi helyeken mindig valaki megpróbál megfogdosni de gondolom ez ezzel jár.
25/41 anonim válasza:
Amíg egyedül laktam szinte mindig meztelen voltam otthon. Sajnos most nemtudok.
27/41 anonim válasza:
A feltett kérdésre a válaszom, igen. Sztem nagyon nem mindegy, hogy vki eleve nudista és nudista helyeken meztelen vagy olyankor, ha csak úgy magában van (vagy szűk baráti körben, akik szintén nem naturisták). De elég sok olyat olvasok itt, hogy szerettek meztelenek lenni, mert felszabadulttá tesz. S gondolom a többségetek tényleg nem naturista. Vagyis simán kipróbálhatjátok a közösségi nudizást is, ahol rengeteg mindent lehet szervezetten és meztelenül egymás előtt csinálni, akár egy elromlott autó megjavításában is segédkezni. Láttam már ilyet is. :-) A naturisták szerveznek meztelen túrázásokat is, olyan helyen ahol ezt megtehetik és van engedélyük rá és nem botránkoztatnak meg másokat. Az ilyen érzés, biztonságban meztelenül lenni teljesen más, mint titokban bóklászni az erdőben egyedül, aminek sztem csak a lebukás veszélye ad egyfajta fura és sztem inkább veszélyes érzett, amiben soha nem vennék részt. Viszont nagyon sok egyéb hivatalos nudista PROGRAMON (evezés, bográcsozás, borkóstoló, gyalogtúrázás, különböző sporttevékenység stb.) résztvettem már, ami sokatoknak nyilván extrém dolognak tűnhet. Valójában ezek semmi problémát nem okoznak, hisz sztem teljesen felesleges a ruházat, nagyon sok mindent lehet ruha nélkül végezni, ha jó az idő és nem kell védőfelszerelés a tevékenységekhez. Csak sajnos a körülöttünk levő világ textiles s az ember nem vegyül meztelenül közéjük, hisz ők sem jönnek ruhában nézelődni a nudista strandokra.
28/41 anonim válasza:
Sajnos itthon nem tudok.
De erdoben dunaparton meztelen napozom.
Ha van bp-i akinel lehetne benne lennek.
29/41 Béla211 válasza:
BAzs sajnos dehogy nem Berényben látam olyat, hogy át úszták srácok amelete lévő városi strandról úgy hogy persze fürdő gatyában voltak. És leskelödtek szegények elég szánalmasnak tüntek.
30/41 anonim válasza:
Meztelenül alszom,és reggelente indulás előtti készülődés közben, reggeli és zuhany után Nyáron meztelenül napozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!