Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok otthon meztelenül lenni, vagy mások előtt?
Szoktam itthon meztelenül lenni. Akkor leginkább amikor egyedül vagyok.
Edzőtáborokban az öltözőben szoktam meztelen lenni és tusolásnál.
Mi az egyesületi csapattal mindig rgyütt megyünk tusolni. Úgyhogy szoktam mások előtt. Ott meztelen lenni.
Meg a fürdőknek az öltözőében és tusolóiban szoktam mások előtt meztelenül lenni.
És szeretek is. Felszabadító érzés ruha nélkül lenni.
22/f vagyok.
Itthon mindig, csak most tél van ezért nem. De sok helyen. Karácsonyi ünnepségen egyszer is volt ilyen, azóta nem hívnak. Felmentem nagybátyámékhoz, elkéretőztem WCre, levetkztem majd 20 ember elé beállítottam. Volt még pár ilyen, de már régen, izgatott akkor, elég bolond voltam akkoriban
22F
Ha olyan mezőn megyek nyári hőségben, ahol jó messzire belátni, hogy sehol senki, akkor mindig jön az ötlet, hogy minek is süljön rondán rá a ruha körvonala a testemre. :D
21/F
Egyszer vezettem csak kocsit meztelenül. Akkor se a főúton.
Amúgy, minden megvolt, amit az előttem hozzászólók leírtak.
Abszolút. Ha egy kicsit is jó az idő kint, a Napfényben imádok nudizni. Szóltam is a telekszomszédnak, számítsanak rá, hogy szoktam pucérkodni, engem nem zavar, ha észrevesznek, csak félreértés ne kerekedjen belőle, ha épp átlátnának, ezért szóltam nekik.
Voltam már néhány naturista találkozón, táborban, a természetben. Szóval mások előtt nekem természetes, ha meztelen vagyok -nemtől, kortól függetlenül-, és ha mások azok, az is (kivéve ha szexelek/masztizok). Engem nem érdekel, mikor áll fel a farkam, mikor nem. Családos nudista táborokban is voltam, teljesen normális gyerekek előtt is a meztelenség. Ilyen táborokban egymás előtt kakiltunk, pisiltünk. Minden korú és nemű.
Természetesen a helyzet adja, utcán tiltott, és akik nem nudiznak, szigorúan figyelek, hogy legfeljebb csak félmeztelen legyek felül, gyerekek előtt nem is fürdök, ha az adott ismerős, család nem nudista, mint én, mivel tekintettel vagyok a más beállítottságúakra.
Biszex F40.
#19!
Reméljük, megint repülsz mihamarabb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!