Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Én olyan kérdést tennék fel,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én olyan kérdést tennék fel, aminek ellentettjével már találkozhattunk itt: Olyan időseknek, akik inkább elmulasztották a homo-kalandokat, mit tudnátok tanácsolni a hiányérzetük pótlására?

Figyelt kérdés
Remélem, lekicsinylő kommenteket kihagyjátok, csakis jószándékú, tisztességes válaszokat várok! Köszönöm!

2021. dec. 27. 20:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%

Nem kell lenézni a kérdezőt.

Igaz én még csak 30 éves vagyok, de nekem mindig is a 30-40 év köztiek jöttek be fiatalabb koromban is.

Amúgy sok olyan pasi van (fiatalok közt is) akik az idősebbekért vannak oda.

Sok ilyennel találkoztam már.

Attól, hogy idős valaki még nem feltétlen vén f.sz.

Én járok nudizni is, meg egyéb helyekre, ahol melegek is megfordulnak, nem egy barátom/haverom van aki 50+os. És meglepődnétek, de velük jobban megtalálom a közös hangot mint a korombeliekkel, és még viccelődni is lehet velük. :)

2021. dec. 28. 23:09
 12/15 A kérdező kommentje:

Látom, a többség normális gondolkodású...

Olyannak, mint a 2-es, csak annyit kívánok, hogy térjen észhez, és meglátja, neki is jobb lesz!

Nem gondolja át, ő is lesz (remélhetőleg) idős! Nekünk az előnyünk, hogy már megértük az idősebb kort...

2021. dec. 29. 02:00
 13/15 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm a normális válaszokat!
2021. dec. 29. 02:00
 14/15 anonim ***** válasza:
80%

2-5 paráztok az öregedéstől nagyon mi? Jól gondolod, te sekélyes alak.

A kor csak egy múló állapot, nem erény.

2021. dec. 30. 20:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Alapvetően utálom ezt a fajta felhívást, de ha gyanú merül fel, hogy esetleg lemaradsz valamiről, akkor (íme a gyűlölt kifejezés) "SOS" cselekedj :)
2024. márc. 24. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!