Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy 18 év alatti fiúnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 18 év alatti fiúnak, nagyon gáz ha a zacsija elkezdett erőteljesen szőrösödni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy szőrös típus, de a lábam közt eléggé. Eddig rövidebbre nyírtam néha körülötte, manapság már inkább meghagytam. Az elmúlt 2-3 hónapban erősen szőrösodik a zacsim. Ez mennyire normális. Más is tapasztalt ilyet?

2021. dec. 26. 13:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Az lenne gáz, ha nem szőrösödne. Komoly hormonproblémára is utalhatna a dolog.
2021. dec. 26. 13:08
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó dolog, de ha zavar, le lehet szedni a szőrt a zacsiról is. Engem nem zavarna...
2021. dec. 26. 13:13
 3/16 anonim ***** válasza:
12%
Igen. Nagyon gáz, hogy csak 18 évesen jelent meg a pubertáskori szőr...
2021. dec. 26. 13:19
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden rendben van. :)
2021. dec. 26. 13:21
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

minden emberen van szőr mindenhol

ez olyan minthogy valakinek a háta nagyon erősen szőrös nekem pl nem

hátamon meg a vállamon pár hosszabb szőrszál van de úgy ennyi

zacsi az mindenkinek

2021. dec. 26. 13:21
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

teljesen rendben vagy. az a normális, hogy 18 évesen szőrös lesz a zacsid.

ha zavar, szedd le a szőrt, de borotvával nagyon óvatosan, még ha szét is húzogatod a zacskódat, akkor sem lesz teljesen sima a bőr felülete és könnyen meg lehet vágni. bár gyorsan begyógyul, de kurvára fáj.

2021. dec. 26. 13:30
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Az lenne a fura ha nem lenne szőrös, nekem kb 14 éves kortól olyan volt.

Én borotválni nem szeretem mert utánna viszket mikor elkezd kinőni a szőr úgyhogy csak visszavágom

2021. dec. 26. 14:21
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális
2021. dec. 31. 20:25
 9/16 anonim ***** válasza:
87%

Ha szőrtelenítenéd a zacskódat, akkor ne borotvával csináld, hanem inkább szőrtelenítő krémmel vagy szőrtelenítő sprayjel.

[link]

[link]

2022. jan. 15. 14:09
 10/16 anonim ***** válasza:
85%
Borotvával sincs semmi gond. Csak nemaz egyszer használatosat kell hónapokon keresztül erőltetni, meg nem kell rányomni. Én zuhany alatt, tusfürdővel (felhabosítva) kenem be magam és úgy borotvákozom. Nem szoktam megvágni magam sehol. Amúgy normális.
2022. jan. 15. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!