Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hagyod hogy a szádba élvezzenek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyod hogy a szádba élvezzenek?

Figyelt kérdés

Kort is írj kérlek?

Én amúgy csak oda szeretek és meglep ha valakinek nem oké, de persze elfogadom. Csak néhány srácnak nem ok. Érdekel a statisztika :)

2021. dec. 26. 09:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretem a számba kapni :)

32/F

2021. dec. 26. 12:26
 12/25 anonim ***** válasza:
97%
Aktív vagyok, szóval én ilyet nem engedek, viszont nekem eddig szinte mindenki engedte/kérte, szóval jórészt (legalábbis azt tapasztaltam) szeretik. :)
2021. dec. 26. 12:36
 13/25 anonim ***** válasza:
71%

Annak hagyom, akit ismerek. Nincs kedvem semmit se összeszedni, még szájherpeszt se. Mondjuk így ritkán is szopok már, de nem is vagyok nemibeteg, a szám sem sebes, nincs begyulladva semmi. Szóval megéri.

Sokan lyukról lyukra, szájról seggbe, seggből szájba járnak. Egy értelmesebb ember persze, hogy nem megy bele így ilyenbe.

2021. dec. 26. 15:27
 14/25 anonim ***** válasza:
89%
Passzívként szeretem nagyon, ha a párom a számba élvez a végén. Neki is jó érzés ilyenkor, és nekem is. :)
2021. dec. 26. 15:57
 15/25 anonim ***** válasza:
56%
Én is amúgy meleg vagyok, de sokszor napokra elmegy a kedvem minden szex dologtól, ha ezt az oldalt olvasom. Olyan szinten gusztustalan kérdések és főleg válaszok vannak, hogy szinte visszajön a kaja tőlük. Boldog Karácsonyt...
2021. dec. 26. 16:14
 16/25 anonim ***** válasza:
90%
15 minek jössz fel ide és olvasgatsz ha nem bírod?
2021. dec. 26. 17:59
 17/25 anonim ***** válasza:
87%
A 15-ös válaszolónak részben azért igaza van szerintem, tényleg elég sok a bizarr, gusztustalan, kiábrándító kérdés, illetve válasz. Bár nem értem egyáltalán, miért éppen ide írta ezt be, mert ez pont egy teljesen normálisan megfogalmazott kérdés volt egy teljesen normális dologról (szájba élvezés).
2021. dec. 26. 18:56
 18/25 anonim ***** válasza:
87%
Nem en dontok rola hanem akit szopok
2021. dec. 26. 18:59
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen hagyom
2021. dec. 26. 21:14
 20/25 BB_ ***** válasza:
100%
Én nagyon sajnálom, hogy a párom 7 év után se engedi, pedig fordítva volt már rá többször is példa. Egyetlen egyszer az egyik évfordulónk ünneplésekor hagyta. Nekem így az orál szex sosem teljes, de ez van.
2021. dec. 27. 00:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!