Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is utálja a Karácsonyt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is utálja a Karácsonyt?

Figyelt kérdés

24 éves meleg fiú vagyok, homofób vidéki családból származom.

Minden karácsony arról szól, hogy rokonok akiket évente 1-2x látok kérdezősködnek, zaklatnak, gondolom sejtik is.

Minden percbe feszült vagyok, mikor jön megint a barátnő, búzik, unoka témák, legszívesebben eléjük állnék hogy "b.zi vagyok ez van utáljatok" és ennyi, sosem látnám őket többet, világ végére költöznék...

2021. dec. 25. 21:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is utálom pedig 17 éves biszex lány vagyok és van is barátom

De egyszerűen mindig is utáltam a karácsonyt már kiskorom óta,a nyomást hogy együtt van a család,mindenki beb*szva veszekszik mindenkivel, nekem az ajándékozás is teher az életben nem kaptam olyat aminek örülnék,sokszor semmilyet,de persze jópofiznom kell hozzá. Adni se szeretek mert csak húzzák a szájukat,pénzem is alig van. Azt is utálom hogy mindenki idetelepszik zabálni, csak azt várom hogy legyen már vége és húzzanak vissza dolgozni oszt cső

2021. dec. 26. 14:10
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én idén karácsonykor sajnos ismét észrevettem, hogy mennyire magányos vagyok. Ez a tény alapból elintézte a hangulatomat és ha már így alakult, legszívesebben egyedül lettem volna, de ezt sem lehetett a családi látogatások, zabálások, részeges politizáló veszekedések miatt. Szóval igen, ebből a szempontból utálom és törölném is a naptárból.
2021. dec. 26. 19:03
 13/13 everlight ***** válasza:
100%
Már évek óta nem érdekel a Karácsony.Nem érdekelnek az ajándékok,ami kell azt megveszem magamnak.Amire igazán vágynék az nem tárgyilagos.
2021. dec. 26. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!