Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha kiábrándultam a pasiból akivel randizhatok, mert a korábbi exe cigány volt?
Figyelt kérdés
Nem tudok megcsókolni egy szájat, amit előttem egy cigány tömködött a farkával és élvezett tele.2021. dec. 23. 16:01
1/9 anonim válasza:
Ha kiábrándultál akkor hagyd abba vele az ismerkedést.
2/9 anonim válasza:
Hát már bocs, de segghülye vagy!
Ha nem szereted a spenótot, és ő két hete spenótfőzeléket ebédelt, akkor nem csókolod meg?
Azt hiszed úgy működik, hogy a testnyílásokban ott maradnak az előző partnerek “ujjlenyomatai”?
Vagy ennyire rasszista vagy? Ha ez a helyzet, csak annyit tudok rád mondani, hogy szánalmas!
3/9 anonim válasza:
Meleg vagy és rasszista? Nem vagy egyszerű öcsém.
6/9 anonim válasza:
En ilyen embererrel mint szoba sem állnék. Mi bajod van a romákkal?
7/9 anonim válasza:
Én úgy gondolom, minden joga megvan a kérdezőnek így érezni. Az indokkal lehet egyetérteni, vagy lehet furcsállni is, de az ő testéről-lelkéről van szó, neki kell kívánnia a dolgot, ezért ha nem kívánja, nem vitatható el az ehhez való joga. Hetero-knál is ha egy férfi úgy folytatná az aktust, hogy a nő már nem kívánja a dolgot, az már megerőszakolásnak számít.
8/9 anonim válasza:
Ha ez a helyzet, akkor miért a mi véleményünkre vagy kíváncsi? Ha azt mondjuk, hogy mégis tedd meg, megteszed?
9/9 anonim válasza:
Vagy csak féltékeny vagy mert kevesebbnek érzed magad annál a cigány a pasinál... ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!