Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk, egy lányos meleg fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, egy lányos meleg fiú taszító számotokra?

Figyelt kérdés
Azt tapasztalom hogy emiatt nem állnak velem szóba, biszex pasik annál inkább, de csak a szex része miatt
2021. dec. 21. 16:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem taszító. Vannak nagyon szép lányos fiúk.

Őket is ugyanúgy lehet szeretni.

36f

2021. dec. 21. 20:31
 12/18 anonim ***** válasza:
92%

Nekem a fiús fiúk jönnek be és szerintem a többség így van ezzel, viszont romeon azért már sok olyan profilt láttam, aki kifejezetten feminin srácot keresett.

Valaki írta, hogy a biszexeknek a lányos fiúk jönnek be. Én ennek épp az ellenkezősjét tapasztaltam. Ők általában jobban próbálják titkolni a környezetük előtt és egy feminin sráccal nem igazán mutatkoznának nyilvános helyen. De általános igazság nincs, ahány ember, annyi ízlés. Az viszont szerintem kétségtlen, hogy valószínűleg nehezebb neked az ismerkedés, mint egy fiús srácnak.

2021. dec. 21. 22:33
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

azt hittem én a többséghez tartozom (aktívént a lányos fiúk jönnek be, nem a fiúsak) kicsit megleptek a válaszok :)

de nem vagyunk egyformák

2021. dec. 21. 23:31
 14/18 anonim ***** válasza:
92%
Nekem kifejezetten tetszenek a lányos fiúk.
2021. dec. 22. 06:19
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A seggrázós, affektálós, kényes hangon beszélő lányosra gondolsz? Mert nekem az határozottan taszító, igen. Elmegy az életkedvem az olyan "pasiktól". Volt találkám hasonlóval, külsőre bejött volna, a borzalmas feminin stílusa taszított, így nem lett folytatás.
2021. dec. 22. 13:43
 16/18 anonim ***** válasza:
86%
Nekem is nagyon tetszenek, de nagyrészt sohasem akar mást, csak írogatni, álmodozni, meg hülyíteni a pasikat. Tapasztalat.....
2021. dec. 22. 15:53
 17/18 anonim ***** válasza:
96%
Nekem csak akkor ha nőnek van öltözve és szexi.
2021. dec. 28. 01:55
 18/18 anonim ***** válasza:
96%
Alig várom hogy megdugjon egy ilyen. :-)
2022. jan. 17. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!