Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy meleg srác az évfolyanon, hogyan tudnék lefeküdni vele?
Figyelt kérdés
Van egy nyiltan meleg srác az évfolyamon, akivel nem vagyunk jóban, szerintem még azt is hiszi, hogy homofób vagyok (én nem válalom nyiltam homoszexualitásomat). Viszont tudom, hogy nincs barátja és alkalmi kapcsolata sem.
Hogyan tudnék lefeküdni vele, úgy hogy nem kerülök kínos szituációba?
2021. dec. 10. 02:56
1/11 anonim válasza:
Honnan tudod , hogy nincs alkalmi kapcsolata? Lehet hogy Ő nem csak lefeküdni akar valakivel, azért mert meleg és vállalja nem azt jelenti hogy bárki megkaphatja. Ha tényleg akarod akkor tegyél érte, pl: először próbáld megismerni.
2/11 anonim válasza:
Attól hogy ő is meleg hozzád hasonlóan, honnan tudod hogy bejössz neki?
3/11 anonim válasza:
Ilyen embertől mentsen meg a Sors mint te vagy.
Ugyan olyan titkos Arankánál próbálkozz mint te vagy.
4/11 anonim válasza:
Ha csak lefeküdni akarsz menj fel a hozzád hasonló színvonalú romeora vagy a rosszlányok meleg részlegére. Nem kell feltétlenül szétcseszni a r.banckodással az esetlegesen még normális melegek lelkivilágát is...
6/11 anonim válasza:
A, Miért feküdne le akárkivel, akivel ráadásul még nem is szimpatizál?
B, Miből gondolod, hogy bejönnél neki egyáltalán?
C, Mi van, ha nem szexel akárkivel, hanem tartósat keres?
A helyében, ha megtudnám hogy milyen szándékkal közelítesz felém, még inkább messze elkerülnélek.
7/11 anonim válasza:
#5-ös vagyok. Leszavazók: és ha én vagyok az az ember? ;)
8/11 anonim válasza:
Hát, ha akarsz bármit akkor neked kell kezdeményezni. Biztos fent van minden közösségi oldalon, rá kell írni. Ha nem mered akkor startból bebuktad, rejtőzködj tovább nyuszi.
9/11 anonim válasza:
Amúgy ezt az "szia írj" választ alapból nem értem... Neked nincs ott a privát üzenet gomb a kérdésnél, mint mindenki másnak?😂
10/11 anonim válasza:
Rám kifejezetten illik a leírás, a helyzet. Melyik iskola?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!