Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért olyan ritkák az aktív,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan ritkák az aktív, domináns férfiak?

Figyelt kérdés
Mármint azt vettem észre gyakoriabbak a passzívak:/
2021. dec. 8. 20:49
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Talán mert a legtöbb meleg férfi, női szerepre vágyik. De azért találni szép számmal aktívokat is.
2021. dec. 8. 22:01
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Szaunákban sokan mennek nyunyó popókra vadászni.
2021. dec. 8. 22:46
 3/8 anonim ***** válasza:
10%

Domináns fúlaktív férfiak el tudják játszani hogy heterók, és inkább abban az élet formában maradnak.

Nem élik meg homoszexualitásukt

Vagy biszex vágyaikat.

2021. dec. 9. 09:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én azt vettem észre a fiatalabb korosztályban több passzív van, de 20-tól felfelé kb egyenlő arányban vannak aktívak és passzívak. Talán a kezdeti kíváncsiság miatt.
2021. dec. 9. 11:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Fiatalabb korosztályban több passzív? Én pont, hogy több aktívval találkozom. Egyszer valamelyik kérdés alá azt válaszolta valaki: "mindig abból van több, amelyik te vagy", asszem igaza volt. ¯\_(ツ)_/¯

18F

2021. dec. 9. 14:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb. mindenki aktív Budapesten.
2021. dec. 9. 22:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az elvárás aránytalan a passzív oldalról. Volt már pár srác aki a szolgám volt. A fele kb állandó partnerem maradt igaz eltérő gyakorisággal. De azt látom hogy a többség nem jól áll a dologhoz aztán a domináns felet okolja.
2021. dec. 10. 11:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
nem ritkák, csak kevesn vállaják, hogy ők szub pasik. A dominánsnak meg szub kell.
2021. dec. 16. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!