Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt erősen kövér(túlsúlyos) srácok, akik nem találnak partnert ?
Figyelt kérdés
2021. dec. 8. 13:39
11/28 anonim válasza:
175 centiméter vagyok és 100-105 kiló (nem tudom ez “erősnek” számít e).
12/28 A kérdező kommentje:
Mondjuk szerintem az erősen túlsúlyos az nem 100 kg, hanem annál azért jóval több.. Ilyen srác meg azért nem sok van ..
2021. dec. 8. 19:23
13/28 anonim válasza:
11-es. Az már egy elsőfokú elhízás. Magasságtól is függ nagyban, hogy mit tekintünk túlsúlynak. Egy 2 méteres embernek még belefér a 100 kg a normális testtömegbe. De egy 180-190 cm-es embernek már nem.
14/28 anonim válasza:
7-es szerintem te vagy a tökéletes alkat, végre valami emberforma, és nem egy fenéktelen ropilábú a sokra tartott kockáival a beesett testén. Kár, hogy nem vagyok egy kapcsolatra alkalmas típus.
15/28 anonim válasza:
Én 180 kiló feletti vagyok, és azt mondom hogy nem könnyű, mert nagyon szűk réteg az, akit ez megmozgat.
16/28 anonim válasza:
En 172cm 70kg vagyok.
De voltam 170cm es 120kgos sraccal 1x.
En 35 voltam a srac 18.
17/28 anonim válasza:
Én szívesen megismernék egy 100kg körüli srácot. Csak valahogy nem nagyon írnak rám ilyenek.
18/28 anonim válasza:
Persze sok kammer ember. Kövér emberrel tapasztalat szerint senki nem akar ismerkedni inkább egyedül öregszik meg a. Nö 28 macskával mint ismerkedjen egy kövér sráccal
19/28 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz, kövér emberrel is lehet(ne) ismerkedni, ha lenne olyan aki akar is és valóban kapcsolatot akar.. Amuyg 2 macska már van, de ha még lesz macska, az sem akadály az ismerkedésben nálam.
2022. jan. 19. 12:07
20/28 A kérdező kommentje:
Látom nem nagyon..
2022. jan. 28. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!