Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci alkatú srác vagyok. Rudas fürdőbe tervezek elmenni. Szerintetek nem gáz ducibb/kövérebb állattal elmenni?
Figyelt kérdés
2021. aug. 9. 15:27
1/9 anonim válasza:
Mivel fürdőbe mész, és nem szexelni, így nem.
2/9 anonim válasza:
Állatot nemigen engednek be az ÁNTSZ szabályozások miatt, de duci férfit ott is láttak már és nem nézik ki a fürdőből, nyugodt lehetsz! 😊
4/9 anonim válasza:
Férfi napon mész akkor szinte meztelen vagy csak egy kis kötényt kell magad elé kötni. Ez ne zavarjon a fürdőben minden alkat előfordul. (gondolom nem álattal mész). Jah és van akinek a ducibb alkat tetszik, de ez a Rudas fürdő és nem meleg szauna. Érezd jól magad.
5/9 anonim válasza:
Lehet kevered a meleg szaunával, tudtommal már minden szexuális jellegű dolog szigorúan tiltott a fürdőben.
Amúgy elég sok az öreg, nekik meg teljesen mindegy, hogy mennyi a hurka rajtad, csak fiatalabb legyél 😂
6/9 A kérdező kommentje:
Autocorrect kijavított. Nem ducibb állattal, hanem ducibb alkattal akart lenni.
2021. aug. 10. 08:19
7/9 anonim válasza:
Mondjuk álattal sem ciki, miért egy elefánttal nem elmennél ?
8/9 anonim válasza:
Szia.
Ha nem akarsz egyedül menni megbeszélhetjük hogy együtt menjünk.
Én voltam a #4 aki írt a közösbe.
9/9 anonim válasza:
Duci "állat" van itt ? Ha igen, irjon, én szeretnék a Rudasba menni de egy nálam ducibb "állattal" ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!