Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elélvezéskor spriccelsz vagy kifolyik?
Figyelt kérdés
Ha spriccel hányat? Hány éves vagy? Bi vagy meleg?2021. nov. 25. 07:54
1/19 anonim válasza:
Változó, izgalmi állapottol függ. 39 bi
2/19 anonim válasza:
Ahogy az egyes írja, izgalmi állapottól függ. Az meg, hogy mennyit spriccel illetve csak simán kifolyik-e az attól, hogy mióta nem élveztél el.
Én naponta többször ejakulálok, így túl sok nem jön és rendszerint csak kifolyik. Viszont egyszer próbáltam 14 napig visszatartani (11 napig sikerült) és mikor elélveztem annyi nap után olyanokat és annyit spricceltem, hogy magam is meglepődtem rajta.
4/19 A kérdező kommentje:
Persze az is érdekel.
2021. nov. 25. 08:17
5/19 anonim válasza:
1-2 spric utána folyik de elég sok
7/19 anonim válasza:
Spricc. Viszont ha homo fantáziám van akkor sokkal intenzívebb. 29/bi
8/19 anonim válasza:
Nekem is attól függ előtte mikor élveztem el,ha aznap vagy előtte nap volt élvezés akkor inkább ki folyik. Bár nálam az is tényező meddig tudom,tudjuk húzni az időt az orgzmusig.
10/19 anonim válasza:
Mikor hogy. Akkor szokott nagyot lőni, ha direkt elszorítom előtte. Mert például ki kell futni a csaphoz, nehogy ruhára, kárpitra, szőnyegre menjen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!