Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye, hogy elkapok valamit, ha sok fiúval folytatok orális szexet?
Én is fiú vagyok. Csak orál lenne, más nem, én csinálnám, védekezés nélkül, szájbaélvezéssel. Ugye vannak betegségek, amiket így is el lehet kapni. Tegyük fel hogy pár naponta csinálnám, egy partnerrel többször is, de néhány hetente új partnerrel, több évig. És ezek között biztos lenne olyan partner is, aki szintén sokakkal csinálja. Így mennyi az esélye, hogy elkapok valami betegséget?
Én félnék a betegségektől, de ugyanakkor pl van sok női prostituált is, akik naponta többekkel csinálják sok időn keresztül. Ők nem lesznek időnként betegek? Vagy csak olyan kicsi az esélye elkapni valamit, hogy velük is ritkán fordul elő?
Köszönöm az eddig válaszokat. Időközben rátaláltam egy oldalra, ahol részletes statisztikák vannak erről, és így pontosan megválaszolja a kérdésem, leírom itt, hogyha esetleg valaki a jövőben idetalál, akkor találjon választ:
Ebben betegségekre lebontva van benne, hogy milyen tevékenységnél mekkora az esélye, hogy elkapod, hogyha a másik fél fertőzött, meg általánosságban is, ha nem tudod, hogy fertőzött-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!