Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha aranyerem van, tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha aranyerem van, tényleg soha többé nem lehetek passzív?

Figyelt kérdés
Az oldalon sok helyen ezt írták, ez igaz?

2021. nov. 24. 16:19
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Ezt azért én nem mondanám feltétlenül, de azt hogy vadul megcsinálnak szerintem is el lehet felejteni, mert ronthat az állapotán. Vigyázni kell vele.
2021. nov. 24. 16:23
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Műttesed meg!
2021. nov. 24. 16:52
 3/6 anonim ***** válasza:
59%
Vegyél rá krémet, 1 héten belül elmúlik.:D nem kell aggódni
2021. nov. 24. 17:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Sok féle van belőle

Barátomnak volt nyomtalanul eltünt. Utána mehetett a dolog.

De mindig oda kell figyelnie.

Igyon, kajára ne tárcsa Visza a fingást órákig nem véletlenül jött az ki.

Van akinek meg ez a vég.

De szerintem azért mert nem megy el orvoshoz, nem kezeli.

2021. nov. 24. 17:52
 5/6 Endura ***** válasza:
100%
Elég könnyen gyógyul az aranyér,nem kell vilégvégét látni benne.Ha nem fáj recept nélkül kapható kenőccsel,ha fáj,orvos által felírt kenőccsel gyógyítható.Mivel belül is lehet ilyen csomó,ezért a bélbe is kell nyomni az aplikátor segítségével egy kis mennyiséget.
2021. nov. 25. 12:09
 6/6 Endura ***** válasza:
100%
Ha nem fáj és kezeled kenőccsel,megpróbálhatod visszanyomni nagyon óvatosan a zárógyűrű mögé ez is segíti a gyógyulást,mert a gyűrű nyomást gyakorol az kitüremkedett érfalra és sokkal gyorsabban helyrejön.Ami ugyanis ki van türemkedve,annak a helye anatómiailag benn van.
2021. nov. 25. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!