Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Film hatására, lehet valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Film hatására, lehet valaki meleg?

Figyelt kérdés

Megnéztem a Love, Simont. Majd a film után, egy furcsa érzésem volt. Könnyebb lett minden, mintha egy hatalmas teher esett volna le rólam?

Előtte nem voltak homoszexuális gondolataim sem, azóta, kifejezetten megerősödött bennem ez a dolog. Szerintetek előhozhatja valakiből egy film, hogy meleg legyen? Vagy csak szimplán ez ismertette fel velem?

Köszönöm szépen segítségeteket!

#film #LoveSimon
2021. nov. 23. 19:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem a film hatására lesz valaki meleg. Vagy így születik, vagy nem. Az más téma,hogy ki hogyan éa mikor ismeri fel ezt magában.
2021. nov. 23. 19:15
 2/13 A kérdező kommentje:
#1, Vagyis, akkor ha jól értem, a filmnek köszönhetően ismerhettem fel magamban ezt a dolgot?
2021. nov. 23. 19:18
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Igen,megeshet :)
2021. nov. 23. 19:19
 4/13 A kérdező kommentje:
#3, Zsíír! 😄
2021. nov. 23. 19:20
 5/13 anonim ***** válasza:
97%
Előhozhatja, de csak azt, ami már eleve is benned volt.
2021. nov. 23. 19:26
 6/13 anonim ***** válasza:
97%
Nem, ahogy előttem is írták, ez csak felszínre hozza.
2021. nov. 23. 19:40
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem is egy film lökött át a vörös vonalon, de már ott tébláboltam magamtól is.
2021. nov. 23. 21:40
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem! Szexuális vonzalom/hovatartozás nem alakul ki film hatására. Viszont ahogy írod, valószínűleg ráébresztett dolgokra, amikkel már szembesültél de nem tudtad pontosan mi ez, vagy nem mertél vele szembenézni, fogalkozni. Ezt mindenkinél előhozza valami, éppenséggel neked a film volt a segítség (asszem)! :)
2021. nov. 24. 01:08
 9/13 -remete- ***** válasza:
100%
Szerintem se. Ha hetero vagy millió ilyet nézhetsz max fuj... vagy lesekakkantod. Biszexként vagy melegként már más a helyzet segíthet elfogdni magad. Nem betegség nem undi. Ez egy született dolog. Így van az ember huzalozva. Kinek a pap kinek a papné. :)))
2021. nov. 24. 05:09
 10/13 A kérdező kommentje:

#8-#9

Nagyon köszönöm Nektek segítségeteket! Hát, eleve elfogadó vagyok azokkal szemben, akik picit mások", mint a többség, így ha meleg lennék, magammal sem lenne problémám. Bár sajnos nem tudom, hogy mennyire van/lesz ez kihatással a jövőbeli munkahely, esetleg karrier építésre. Nyilván egyik munkahely sem kutakodik a munkása szexuális életében, vagyis remélem, de olyan pályára készülök, ahol nem hiszem, hogy maximális tolerancia van a melegek felé. Köztisztviselői hivatás lenne, nem rendőr, bár közel hasonló. Szval, ebből a szempontból félelmetes kicsit az, hogy ,,lehet meleg vagyok".

2021. nov. 24. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!