Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A fiúk miért szoktak egyből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért szoktak egyből szexelni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, a fiúk miért szoktak egyből szexelni?

ugyebar meleg vagyok en is, de meg nem jottem rá arra,hogy peldaul beszelgetek egy fiuval,akkor egybol szexelni akar,mert nem olyan mint egy lany es egy fiú! egyből a lényegre térünk!

2021. nov. 22. 14:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden fiú akár egyből lefeküdni a másikkal. De én is úgy látom, hogy a fiúk kicsit szex központúbbak, mint a lányok.
2021. nov. 22. 14:32
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
A hetero pasik is ugyanezt csinálják, egyből dugni akar a 99%-uk ez nem változik attól hogy nők helyett a pasikra izgulnak.
2021. nov. 22. 14:47
 3/20 anonim ***** válasza:
93%

Talán úgy tudnám ezt leírni

Heteróknál is akár házasságban

Többségében a férfiak akarnak szexelni, ők mindíg készen állnak rá, a nőknek több idő kell, lelkileg testileg csak akkor ha rendvan nyugalom, vagy épp fály a fejük, férfiaknál ezek a tényezők kiesnek.

2021. nov. 22. 14:49
 4/20 anonim ***** válasza:
85%
Leginkább ösztönös ez, a hormonok.
2021. nov. 22. 15:07
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Tesztoszteron növeli a szexuális vágyat. Mivel folyamatosan terlelődik, ezért van ez. Ennek ennyi az oka. Nőknél nagyon kevés tesztoszeron termelődik. Náluk a vágyat az ösztrogén és a progeszteron szint határozza meg. Nők akkor kívánják a szexet jobban, amikor peteérésük van. De ez teljesen logikus amúgy. Szóval csak emiatt van ez. Egyébként én sem szoktam lefeküdni rögtön másokkal, de ehhez kell tudatosság is.
2021. nov. 22. 15:22
 6/20 anonim ***** válasza:
85%

Mert a kanok csak dugni akarnak

Foleg a biszexek

2021. nov. 22. 15:57
 7/20 anonim ***** válasza:
79%

Már mindent leírtak előttem kb.

Sokkal inkább szex körül forog minden. De ez miért baj? :)

Ehhh sokkal inkább megéri b.zinak lenni :(

2021. nov. 22. 16:05
 8/20 anonim ***** válasza:
69%
Ha rohadt őszinte választ akartok, akkor azért, mert az úgynevezett homoszexuálisok fele csakis szexuális értelemben homokos. Értsd: nem a körteforma látványától izgul. Ha érzelmeket és plátó vonzalmat akarsz, akkor olyat keress, aki érzelmileg is homokos, és képes bármit is táplálni érzelmileg egy másik hímnemű lény iránt. Az egy tejesen más műfaj, és olyannak lenni egy más eredetű biológiai állapot, valójában nem is szexuálitási kérdés, hanem az illető pszichológiai lényéből ered.
2021. nov. 22. 18:20
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, de engem eléggé elkeserít ez az általános felfogás. Az érzelemmel rendelkező keveseket teszi csak tönkre lelkileg...
2021. nov. 22. 19:08
 10/20 anonim ***** válasza:
84%

8, mi az, hogy a "homoszexuálisok fele csakis szexuális értelemben homokos"? Akkor a heteroszexuálisok fele csakis szexuális értelemben hetero?

"Ha érzelmeket és plátó vonzalmat akarsz, akkor olyat keress, aki érzelmileg is homokos"

Aki meleg, az meleg. Barosmság, hogy érzelmileg vagy szexuálisan meleg valaki. Az, hogy egy férfi csak szexelhetne, vagy érzelmes szexre vágyik, az nem attól függ, hogy meleg, vagy hetero. A homokos egyébként pejoratív kifejezés, ne használd!

"olyannak lenni egy más eredetű biológiai állapot"

Ezt te honnan szoptad? Mivel támasztod alá?

2021. nov. 23. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!