Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/18 anonim válasza:
Nézni szeretném ahogy messzire spriccel!
22/f
12/18 anonim válasza:
szerintem mindegy hogy spriccel e vagy sem az élvezet számomra ugyan az. 21f
13/18 passzivffi válasza:
Imádom a spermát szájba kapni utána meg lenyelni nagyon szeretem
14/18 anonim válasza:
Engem nagyon izgat. Szívesen nyelném. Írjatok bátran.
15/18 Gaben32 válasza:
Spriccelve. Szeretem szajba kapni. Nyelem
16/18 anonim válasza:
Igen, szeretem ha a számba megy és lenyelhetem. A sűrűbb az jobb állagra, de a hígabb általában erősebben spriccel. Ízre nekem mindig finom, nem vagyok finnyás. ;)
17/18 anonim válasza:
Változó. Aktív vagyok, én inkább csak azt szeretem amikor már elment a partner és a maradékot a makkjáról lenyalhatom vagy kiszívhatom ami még benne maradt a farkában. :)
Nekem inkább sűrűbb anyagom van, így inkább csorog mint spriccel. Ha hosszabb ideig vagyok izgatja akkor tud spriccelni.
18/18 anonim válasza:
Nem szeretem, ha nagyon híg és/vagy sok. Ha diszkréten kicsi spriccel tör elő és viszonylag sűrű, az a kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!