Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lyukas anál plug milyen érzés? Megfelelő higénia mellett van szaga ha benntvan és úgy járok hogy kvázi nyitva vagyok alul? Mennyi ideig maradhat bent?
Én is szeretnék rendelni egyet. Állítólag kevésbé kellemetlen, mint a normál plug. Mondjuk társaságba nem mennék vele hosszabb időre, inkább otthon hordanám. Szerintem akár egész nap is benn lehet, esetleg 5-6 óra után öblít egyet az ember, ahhoz ki sem kell venni :D
A plugok alapból nem arra valók hogy egész nap abban mászkálj, kidörzsöli, s a záróizmok több órás megfeszítése fájdalmat fog okozni amúgy is. Meg próbálj már plugban leülni bárhova...
Ez a lyukas plug meg max. designnak jó, meg "bekukucskálni", de funkcionálisan értelmetlen.
Ha ezen keresztül kuláznál,akkor a szag megmarad. A segglyuk szerepe összetettebb. Nem csak a terméket engediki, a szagot megtartja,nem engedbe dolgokat.
Ezt "kitörölni" egy cégnél vagy vendégségben minimum macerás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!