Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már hírességgel, ismert emberrel?
Figyelt kérdés
Leírnátok mi volt, hogy történt2021. nov. 17. 20:32
11/31 anonim válasza:
Pinavirág jobban tetszett volna?
12/31 anonim válasza:
Nem tudom nem én vagyok a hatos, csak megtetszett a szó :D
13/31 anonim válasza:
Voltam, de én se árulok el többet, úgy vagyok vele, hogy az illető majd felvállalja magát, mondjuk akivel voltam elvileg felvállalta magát, mert volt outja, de színpadi élet helyett a politikát választotta...
14/31 anonim válasza:
Schobert Norbival , transznemű prostituáltként voltam aktív szerepben 12 éve, íratott is 10 éves titoktartási szerződést.
15/31 anonim válasza:
NorBikát már az összes transzi felpróbálta aki aktív.
16/31 anonim válasza:
Csobot Adél megvolt, akkor még nem volt híres, osztálytársak voltunk.
17/31 anonim válasza:
Nem én voltam vele de konkrétan láttam. Egy házibuliban egy kevésbé ismert, de fontos ember bulijába hívtak meg, épp szobára mentem volna egy sráccal, az egyik fürdőszobába benyitva az egyik híres politikust láttam meg farokkal a szájában. (Nem Szájer volt.)
18/31 anonim válasza:
13-as! Tudom kiről beszélsz :) Nekem ő nagyon nem jön be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!