Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ti mit használtok testszőr eltávolításra? Mi a leghatékonyabb módszer?
Figyelt kérdés
Én az x-epil szőrtelenítő krémet próbáltam ki, és egyszerűen szörnyű.
Egyrészt olyan szaga van, mint az izzadságnak, másrészt kivörösödik tőle a bőröm, illetve még csíp is.
Ezek ellenére legalább azt várná az ember, hogy rendesen szedi a szőrt, de nem! Nagyon sokat hagy maga után és nem lehet vele rendesen szőrteleníteni... :c
Nektek mi vált be? Nagy segítség lenne, ha azt is leírnátok, hogy honnan szereztétek be?
A troll válaszokat légyszíves mellőzzétek!
2021. nov. 17. 06:27
1/7 anonim válasza:
Nem szoktam teljesen csupaszra leszedni. Néhány mm szőr maradhat, csak ne legyen bozontos. Gyertyával le szoktam égetni.
2/7 anonim válasza:
Testszőrnyírót, és jó minőségű borotvát használok.
3/7 anonim válasza:
Intim reszen gyantaztatok. Egyebkent teszszornyiro gepet hasznalok.
5/7 A kérdező kommentje:
#2 és #3 esetleg azt megkérdezhetném, hogy a testszőrnyírót, amit használtok honnan szereztétek be?
2021. nov. 17. 13:38
6/7 anonim válasza:
#3as vagyok. Philips keszuleket hasznalok.
7/7 anonim válasza:
2-es vagyok, Philips Bodygroom készüléket használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!