Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anal plug meddig maradhat bent? Okoz vmi kellemetlenséget a mindennapi életban ha bent hagyom?
Figyelt kérdés
2021. nov. 16. 13:20
1/8 A kérdező kommentje:
életben
2021. nov. 16. 13:20
2/8 anonim válasza:
Addig maradhat bent, amíg komfortos. Egy idő után elkezdi dörzsölni, nyomni, és annak aranyér lehet a vége.
3/8 anonim válasza:
Én mindig ha mosdóba megyek újra kenem, van pici síkosító a zsebemben, munka közben bent van és munka után a partnernek nem kell finomkodni, ésszel persze, de jobban befogadom
4/8 anonim válasza:
Ahogy fent is írják - jelezni fogja a szervezted ha már kellemetlen neki. Nem tudod a székletet normálisan tartani, ha kiszárad dörzsölni fogja, fájni fog a záróizom a folyamatos megfeszítéstől stb. Nem arra találták ki, hogy egész nap benned legyen - de majd pár óra múlva rájössz, főleg ha le is kell ülnöd benne 😅
5/8 anonim válasza:
Attól függ mit takar a mindennapi élet. Egy pár óra után már a járás is érdekes ha benned van, és az ülés is kényelmetlenné válik. Ha meg vmi aktívabb dolgot csinálsz, az még kevésbé kényelmes. Például én takarítottam úgy hogy bennem volt, de a hajolgatás egy idő után kényelmetlen lett. PErsze ilyenkor kiveszem és újra síkosítom, de ezt mondjuk egy munkahelyen nem tudnám megtenni, szóval fizikai munkához szerintem nagyon nem jó. Büntetésnek viszont sztem kitűnő, az a fajta büntetés amit az elején még élvezel aztán egyre rosszabb és a végén már könyörögsz h vegye ki, és utálod magadat amiért belementél ebbe.
6/8 A kérdező kommentje:
....elég szűk vagyok, egy tervezett együttlét elött mennyivel érdemes betennem, h majd simábban be tudjam fogadni? Bocs, de elég kezdő vagyok:-)
2021. nov. 17. 15:35
7/8 anonim válasza:
Megszokás kérdése, de akár egész nap hordható. Én időnként szoktam egész napra hordani (fizikai) munkában is. Szuper izgi ahogy a prosztatámat gyengéden izgatja napközben.
Annyi a titka hogy méretben, formában és anyagában olyan legyen ami kényelmes, és rendszeresen, 1-2 óránként újra kell síkosítani. Ha ezeket betartod, akár reggeltől estig is hordhatod kényelmesen.
8/8 anonim válasza:
Csak ovatosan jarkalas kozben, en tele elveztem a gatyam a konyha kozepen xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!