Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok! Ti melyik oldalról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti melyik oldalról rendeltek játékszereket?

Figyelt kérdés
Fontos lenne a csomagpontos diszkrét szállítás, meg nyílván az ár, de az másodlagos.

#rendelés #online #játékszer #Diszkrétcsomagolás
2021. nov. 13. 15:41
 1/7 A kérdező kommentje:
Illetve az lemaradt, hogy egy kezdőnek miket ajánlanátok, aki kicsit tágítaná magát meg felfedezné ezt a dolgot?
2021. nov. 13. 16:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szex shopok nagy nagy %-a diszkrét.

Amit rendelsz teljesen zárt és nem átlátszó csomagolásba érkezik. A csomagoláson nincs feltüntetve mit és honnan rendeltél. Pl nincs rajta feladó xy szex shop. Én egyszer Sex-shop69.h-ról rendeltem. Teljes mértékben diszkrétek voltak. (csak elég gagyi termékek voltak. Mondjuk olcsó cuccokat vettem). És csomagpontba rendeltem ahol nem ismernek. Megjegyzésbe oda írtam, hogy "DISZKRÉT csomagolást kérek". Meg is volt!

Akár honnan rendelsz olvass utána az oldalakon fel vannak tüntetve. Ja, sőt még ha utalásosan veszed meg akkor még a e-bankon se lehet látni "szex shop". valami random név lesz. Mondjuk én kp-ra vettem. Nem kell aggódni!

2021. nov. 13. 17:00
 3/7 anonim ***** válasza:
18%

Nekem vehetne valaki egyet

18f

2021. nov. 13. 17:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb szex shop szállít Posta csomagautomatába, az nagyon diszkrét. A doboz sima barna doboz nincs rajta semmi csak a neved, meg a feladó kisbetűkkel de az általában az se olyan hogy "Szex Shop Kft" hanem valami kamu nevük van. Én anno annyira paráztam h még attól is féltem h a Pick PAck pontos újságárus csaj már tudni fogja valahonnan hogy ez a feladó egy szex shop, úgyh automatába rendeltem... az meg amíg nem ébred öntudatra addig biztos nem fogok lebukni
2021. nov. 13. 17:45
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet kettes, miket rendelték ha szabad kérdeznem?
2021. nov. 13. 17:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem rendeltem, egyszerűen csak bementem, válogattam, vettem :).

Ott közelről is meg lehet nézni.

2021. nov. 13. 17:59
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
En eddig akárhonnan rendeltem mindenhol diszkrét csomagolásban kaptam meg a nem kis méretű (+25cm) jatekszereket szoval ne aggódj nem lessz gond.
2022. júl. 17. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!