Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ezekről a játékszerekről?
Eddíg maximum itthon 1-2 dolgot használtam erre a célra, de mostmár akarok normális játékszert beszerezni erre a célra ami tényleg erre valo. Viszont én nemvagyok benne a témában és érdekelne, hogy ezek megfelelő dolgok e és mit gondoltok róla? Nemismerem sem a szexboltokat sem a síkosító és a dildómárkákat és nemtudom mire kéne figyelnem vagy ezek jónak számítanak e.
Beöntő: [link]
Síkosító: [link]
Dildó: [link]
Tisztitó: [link]
Tényleg nemavgyok jártas ebben és érdekelne a véleményetek. Aztse tudom mivel lehet másabb különbőző fajta dildó.
Nem a reklám helye, de az érintett szexshopból 2 rendelésem volt. Rendben megérkeztek. Korrekt számlával. Csehországból amúgy.
A dildonál annyi, hogy ami PVC anyagú annál esélyes, hogy kicsit büdös. Ez latexet ír, itt kisebb rá az esély.
Idővel veszít a műanyag szagból de nem tűnik el teljesen.
A többiben nem tudok segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!