Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az erényöv használatáról?
Én passzívként hordok. Életem legjobb döntése volt h belementem.. szerintem minden szubmisszív hajlamú passzívnak hordania kéne...
Előtte se volt rossz, de azóta még jobb a szexuális életünk. A BDSM, szubmisszív oldalamat kíválóan meg tudom így élni. Tetszett az ötlet hogy a hétköznapokban is szub lehetek, nem csak pár órára a hálószobában. És mióta rajtam van állandóan azt keresem hogy tudnék a párom kedvére tenni, ami egyértelmű előny mindkettőnk számára...
Hetente 1x élvezhetek el, legalábbis akkor ha 100% elégedett velem a héten. Ez azt jelenti hogy bármivel kicsit is felbosszantom, akkor a héten nem lesz orgazmusom. De van hogy csak olyan kedve van, hogy húzni akarja az agyamat, és olyankor azt mondja, hogy passzívként nincs szükség a farkamra, meg kéne tanulni az anális orgazmust (sajnos még nem sikerült) és ilyenkor úgy dug meg h rajtam van az erényöv. Édes kín, néha szenvedős de imádom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!