Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám magam análisan kényeztetni?
Figyelt kérdés
Olvastam illetve hallotam hogy ez jó és szeretném kipróbálni de nem tudom hogyan és mivel is csináljam.2021. nov. 12. 15:42
1/4 anonim válasza:
Kígyóuborka+gumióvszer+síkosító
Bár ha már ott vagy a szexshopban a síkosítóért, már dildót is vehetsz, akkor megpsóroltad az óvszert, cserébe drágább a dildó:D
Ha valami random tárgyat akarsz feldugni, mindenképp húzz rá gumit. És persze ne legyen hegyes a vége:D
És a sikosítót sem érdemes lecseérlni testápolóra vagy étolajra vagy amire épp, eléggé szétszedik a végbél élővilágát.
3/4 anonim válasza:
Porolóvassal, tudod amivel lehet porolni !
4/4 anonim válasza:
mi a seregben nem is síkosítottunk! Durr bele! Amikor volt reggelire vaj, vagy tudtunk szerezni gépzsírt, az nagy ünnepnap volt, mentünk is a dolgunkra :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!