Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Igaz, hogy minden meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy minden meleg igazából...?

Figyelt kérdés
...igazából transznemű?
2021. nov. 10. 03:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Jólvan. Én nem szerettem volna senkit sem megbántani vagy megsérteni. Ez az én személyes szuverén véleményem.
2021. nov. 10. 13:42
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"Minden fogadó fél szerintem transznemű, mert a női vinasjegyeket veszi fel. Hogy se$$be rakják, szerintem ebben 100%-ig igazam van."

Jajj, gyöngyöm, dehogy van igazad. :))) Mérföldekre jársz az igazságtól.

Először is: A passzív szerepet azonosítod a transzneműséggel. A kettő marhára nem ugyanaz! :) A legalapvetőbb fogalmakkal sem vagy tisztában.

Másodszor: A te logikád alapján akkor azok a heteró férfiak is transzneműek, akiket otthon a feleségük felcsatolhatóssal rak meg. Jó tudni, szerintem ezt még ők sem tudják magukról.

Harmadszor: Mik azok a "női vonásjegyek" szerinted? Mitől lesz nő egy nő és mitől férfi egy férfi? Csak és kizárólag attól, hogy ki d.g meg kit??? Ez annyira végtelenül leegyszerűsítő (már-már primitív) gondolkodás...

"De vannak azok a melegek akik csak adnak, tehát nem engedik, hogy megdugja őket egy férfi. Ott nem tudom mi lehet, erre még nem jöttem rá."

Ha azt mondod, hogy vannak olyan melegek, akik csak adnak (az egyszerűség kedvéért nevezzük őket aktívaknak), akkor ezzel azt állítod, hogy szerinted ők NEM transzneműek, mert nincsenek "női vonásjegyeik". Ezek alapján máris megcáfoltad a saját FŐ kérdésedet is, miszerint "Igaz, hogy minden meleg igazából transznemű?" Tehát nem lehet minden meleg transznemű, mert akik csak adnak, azoknak nincsenek "női vonásjegyeik". Önmagadat cáfoltad meg.

"De az tuti, hogy úgy van amit előbb írtam. Szerintem ha egy olyan világban élnénk ahol nem lenne elítépendő a dolog, akkor minden olyan meleg ember aki azt szereti ha dugják, akkor simán felvenné a női jegyeket."

Jajj, dehogy van úgy... :) A passzívak (hogy te is értsd: akik szeretik, ha d.gják őket) 99%-ának esze ágában sincs felvenni a "női jegyeket", jelentsen ez bármit is. :) De egyébként mit jelent az, hogy valaki felvenné a női jegyeket??? Mik ezek a női jegyek? És hogy kell felvenni őket? Nekem ez tök képzavar. Másrészt meg a meleg passzív és uni férfiak többségének esze ágában sincs "elnőiesedni", meg női jegyeket felvenni... vagy mi. Akiket te nőies melegnek látsz, azok (ők) csak a jéghegy csúcsa. De ott vannak még 1000x annyian, akik egyáltalán nem nőiesek és egyáltalán nem is akarnak azok lenni (még akkor sem, ha történetesen éppen passzívak vagy unik).

"Biologiailag szerintem a sejtek így akarják fent tartani azt,..."

Hát, innentől kezdve már tök nehéz bármire is érdemben reagálni. Ez a rész már rosszabb, mint a lapos föld elméletek meg a chemrtail teóriák együttvéve.

2021. nov. 10. 14:48
 13/17 A kérdező kommentje:

Gondoltam, hogy kapok fejemre.

Ez tényleg igaz, esküszöm, szóval ha egy nő szül mondjuk 4 gyereket és mind a négy fiú, akkor nagyon nagy az esélye annak, hogy a négyből egy meleg lesz.

Ugyan ez fordítva nőknél is.

Az unokatestvérem is így van, négyes ikrek voltak és mind lány, de egyikük leszbikus. Es ez azért történt mert a gének a sejtek így akarják fent tartani aztz, hogy ne legyen sok férfi, sok nő. De nem megy végbe jól a dolog, mert a kromoszómáknál nem jön össze a jó kapcsolat. Ezért vannak a melegek, leszbikusok, stb-k.

Jómagam úgy látom, hogy a melegek közül akik inkább nőiesebbek, de javíts ki ha nem így van. A tipikus sztereotípia, hogy aki rózsaszín pólót, szűk farmert vesz fel, az tuti meleg. Jó legyen igaz ez a sztereotípia. Tehát az öltözködése hasonló mint a nőké, hogy kihangsulyozza a vonalait stb.

A nők is ugyan így öltözködnek, ezekre értem a jegyeket, illetve arra is, hogy higgyétek el, a sok hetero azért fog majd olyan melegekkel ismerkedni, osszejonni szex vagy kapcsolat céljából mert a nőknek túl nagy elvárásai vannak már most is. És a hetero nem azért fog osszejonni egy meleg sráccal mert meleg lenne a hetero, hanem mert nem lesz nő neki, illetve elfog jönni az az idő, amikor eltűnnek a férfi és női motivumok az emberek életéből. Én full hetero vagyok, de úgy látom, hogy olyan sok hetero van nő nélkül, hogy az egyetlen járható megoldás az lesz, hogy full heterok jönnek össze ilyen nőies meleg fiúkkal.

2021. nov. 10. 15:33
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Édes lyézus, gyere le! :D

Először azt hittem, hogy hetero troll vagy és csak provokálni jössz ide. Aztán azt gondoltam, hogy csak poénkodsz, szivatsz. De most látom, hogy ennél sokkal nagyobb a gond: Te ezt komolyan gondolod! :DDD

Amúgy, legyen igazad, vannak olyan veszettül jó hetero pasik, akiket egyáltalán nem bánnám, ha bemelegednének. :D

A másik meg az (sajnálom, hogy ezt tőlem kell megtudnod), hogyha te full heteróként azon agyalsz, hogy nő nélkül fogsz maradni és rákényszerülsz a férfi s.gglyukra (még ha nőies is a gazdája), akkor nem csak incel vagy, hanem azért van ott némi hajlam is a háttérben. :)

És végezetül: Rózsaszín pólótól és szűk farmertől még senki sem lett transznemű ezen a világon. :)

2021. nov. 10. 16:05
 15/17 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom. Nekem pl a transzneműekkel semmi bajom. Pl ha van egy pasi és transznemű. Mert az teljesen nőnek érzi magát, nőként viselkedik, gondolkodik stb. Szerintem ez nem melegségre utaló hajlam.

Az meg, hogy szerintem minden fogadó meleg nekem transznemű, ezt nem tudom megetetni veletek. Mondjuk a meleg féllel, aki adni szereti, azt nem tudom hova tenni.

Mondjuk én ha arra szorulnék egyszer akkor lehet osszejönnék transznemű férfival. Szerintem az nem melegség. Nem?

2021. nov. 10. 17:22
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én passzív vagyok (befogadó, ha úgy tetszik) és mégis teljes mértékben férfiként azonosítom magam. Nem öltözök, nem beszélek, nem mozgok... nem viselkedek nőiesen. Egy átlagos férfi vagyok és ránézésre nem mondanád meg, hogy amúgy meleg.

Ne úgy képzeld el a meleg kapcsolatokat, hogy van egy macsó pasi és egy lányos fiúcska. Ez egy tipikus téves sztereotípia. A valóság az, hogy szinte mindőnk átlagos férfi.

Tökéletesen jól érzem magam férfiként és egyáltalán nem vágyok arra, hogy nővé váljak.

Valaki megpróbálta ezt elmagyarázni az előző kommentekben, csak sajnos egy szó elírásával csak mégjobban összekavarhatott sokakat. A két fogalom a nemi identitás és a szexuális orientáció. Ez két párhuzamos fogalom, semmi közük egymáshoz. A nemi identitás jellemzi azt a felfogásunk, hogy melyik nemmel azonosítjuk magunkat. Az én felfogásomban fölösleges kettőnél több, bár sokak szerint szükséges a harmadik, sőt sokadik is. Alap esetben a férfi-nő szakasz áll fent és lehet valaki a szakasz közepén is akár. Bár a szexuális orientáció esetében is ilyen szakaszról van szó, ott nem férfi-nő a két véglet, hanem homoszexuális-heteroszexuális. Nyilván itt is van még ez-az, például az aszexualitás, amit gyakran egy külön elhelyezkedő halmazként definiálnak, de sokszor egy grafikonon ábrázolva ez a harmadik koordinátatengely.

Mindegy is, a lényeg, hogy ezek külön fogalmak, amik nem kötődnek egymáshoz.

2021. nov. 10. 17:52
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes másik oldalról meg egyesek szerint transzneműség nincs is,hanem igazából a transzneműek mind melegek:))

Szerintem ilyeneket azok próbálnak megmagyarázni,akik valamelyik dolgot nem képesek elfogadni.

A melegek jól érzik magukat férfi testben,még a transzneműek nem.

Az viszont igaz,hogy fiatal korban bizonytalan lehet az,hogy ki transznemű és ki meleg,mert nehéz eldönteni.

Én pl tizenévesen azt hittem,hogy transznemű lehetek,mert inkább a lányos dolgok érdekeltek,lány barátaim voltak.

Valamiért a társadalom ez sugallja,ha téged nem érdekel a foci,nem vagy férfi,vagy,hogy a lányokkal nem lehet csak barátnak lenni.

Így nem csoda,ha a meleg fiúk is összezavarodnak,hogy most akkor ők kik.

Na,meg egy gyerek nem nagyon lát példát arra,hogy melegek párkapcsolatban élnek.

Én pl 10-en évesen azt hittem,hogy olyan nem létezik,hogy melegek együtt élnek,közös háztartásban.Vagy házasok:D

Azt gondoltam,hogy összejönnek max egy szexre,vagy barátok.

2021. nov. 11. 04:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!