Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Igaz, hogy minden meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy minden meleg igazából...?

Figyelt kérdés
...igazából transznemű?
2021. nov. 10. 03:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Baromság...
2021. nov. 10. 05:14
 2/17 anonim ***** válasza:
15%
Ezek a mondások mind az lmbt... De tagok ostobaságai. Az hogy 2 nem van, hogy az emberek egy ezrelék se az, hogy akikre hivatkozva mindenkire akarnak szabni szabályokat úgy hogy senki se kérte. A nők, akik a biszex/leszbi/homokos emberek utálatának eltúlzása is ilyen. KB 100 emberből 1 aki tényleg olyan mint mondják. De ők nem a többség. Viszont ezek az lmbt stb aktivisták ezt akarják elhitetni, politikai indokokkal gyűlöletet kelteni. És te barátom ennek a sok kamunak dőltél be.
2021. nov. 10. 05:30
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség
2021. nov. 10. 06:27
 4/17 anonim ***** válasza:
75%

Egyetlen értelmes mondatot sem sikerült leírnod. Már nem tartalmilag, azt nem minősítem inkább. Csak nyelvtanilag. Szánalmas, hogy az emberek mennyire nem tudnak helyesen írni, és még inkább, hogy mennyire szarnak rá. Pedig sok esetben, mint nálad is, még a mondatnak is más értelme lehet.

2021. nov. 10. 06:57
 5/17 anonim ***** válasza:
15%
Ez pont fordítva igaz: minden transznemű igazából meleg.
2021. nov. 10. 09:43
 6/17 anonim ***** válasza:
8%

2. Vagyok megint.

4. Ennek két fő oka van. Az egyik hogy kiszűrni a nyelvtan nácikat akik nem a tartalmi, hanem a formai indokkal kötnek bele bármibe. A mondandó pedig így is érthető.

A másik a tömörség. Ugyanezt kibontva, helyesebben sokal hosszabb lenne leírni. És hogy egyben van egy szó vagy külön vagy hogy nem sokat számít amíg nem változtat az értelmezésen.

2021. nov. 10. 09:49
 7/17 anonim ***** válasza:
11%

Transzneműség az egy úgymond identitási zavar. Az szexuális identitás azt jelenti, hogy eltudom magamról dönteni, hogy fiú vagyok, vagy lány. Transzneműek a biológia nemüktől ellenkező neműnek érzik magukat. Ennyi az egész. Az identitás egyébként kb 4 éves korig alakul ki.

A melegség az egy szexuális orientáció. Köze nincs az identitáshoz. Mivel a homoszexuális férfi az pl férfinek érzi magát és ennyi. A kettőnek nincs köze egymáshoz. Az orientáció egyébként kb 10 éves korig alakul ki(Ez nem azt jelenti, hogy már 10 évesen ki tudja jelenteni biztora az illető, hogy ő micsoda, viszont már kialakult bennük véglegesen.). Utána már nincs semerre.

Szóval, a transzexualitás egy indentitásbeli zavar, a melegség meg orientációs zavar, ha lehet így hívni. Viszont ezeken meg nincs értelme lovagolni, mert ez olyan, mint bármely mutáció megléte. Az akinek nem fekete a haja és nem barna a szeme, az mind mutáns. Ahogyan az is az, aki pl megtudja emészteni a tejet. A laktóz intolerancia valójában a természetes változat. Azok, akik felnőttkorukban képesek laktáz enzimet termelni, azokban mutáció történt. Nyilván számukra ez már előnyös, mivel hozzájuthatnak a tejből fehérjékhez, stb. Szóval ennyi.

Egyébként azt se gondolja senki, hogy az, hogy 60-80 évig élünk, az természetes és normális. K*rvára nem. Max kb 30 éves korunkig kéne élni, ha természetességet nézzük. Szóval súlyos gondok vannak az emberek fejében és tudásbeli hiányosságok. Számomra pl az az alapműveltség, hogy tudom, hogy miből vagyok, hogyan működöm, hogyan működik a közvetlen környezetem, stb. Tehát a VALÓSÁG. Csak sajnos ma még mindig az művelt, aki pl olvas, meg tájékozott, stb. Mármint nyilván ezek is előnyös dolgok, de fele ennyi buta, oltásellenes, Lapos-Föld hívű, GMO elutasító, stb lenne, ha megtanulnák az alapvető dolgokat. Szóval számomra pl az is vicc, aki ebben a korban még kételkedik a tudományban. Szóval vannak súlyos gondok a fejekben. Bár tudom, hogy k*ze nem volt ennek már a kérdéshez, de arra akartam kilyukadni, hogyha az alapvető tudás nagyobb lenne, akkor ilyen kérdések nem lennének többé.

2021. nov. 10. 11:41
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz. A melegek döntő többsége férfiként vonzódik más férfiakhoz. Sohasem éreztem magam nőnek vagy gyerekkoromban kislánynak. Sohasem volt női azonosságtudatom, mindig is tudtam, hogy én fiúként, aztán tini srácként majd férfiként szeretem a pasikat. Vannak nagyon lányos természetű és viselkedésű meleg fiúk is, de általában ők is fiúként értelmezik önmagukat, csak éppen lányos, csajos viselkedésű fiúként tekintenek magukra. De tudják magukról, hogy fiúk, csak megélik a nőiesebb énjüket is. De ettől még fiúnak érzik magukat, nem azonosulnak 100%-ban a női identitással. Aki meg fiúként született, de teljes mértékben nőnek érzi magát (vagy fordítva), csak és kizárólag a születési nemétől ellenkező nemmel tud azonosulni mind testileg, fizikailag mind lelkileg mind a társadalmi szerepek szerint, na ők a transzszexuális vagy transznemű emberek. A transzneműség az tök más dolog, mint a melegség, amikor is férfiként szeretünk más férfit vagy férfiakat. Attól, hogy egy meleg fiú feminin, még nem lesz nő vagy transznemű.
2021. nov. 10. 12:30
 9/17 A kérdező kommentje:

Szerintem ez hülyeség. Én úgy látom, hogy ez a Darwin jó úton haladt, de elfelejtett 1-2 dolgot.

Pl azt, hogy a melegek lehetnek fogadó felek és adó felek.

Minden fogadó fél szerintem transznemű, mert a női vinasjegyeket veszi fel. Hogy se$$be rakják, szerintem ebben 100%-ig igazam van.

De vannak azok a melegek akik csak adnak, tehát nem engedik, hogy megdugja őket egy férfi. Ott nem tudom mi lehet, erre még nem jöttem rá.

De az tuti, hogy úgy van amit előbb írtam. Szerintem ha egy olyan világban élnénk ahol nem lenne elítépendő a dolog, akkor minden olyan meleg ember aki azt szereti ha dugják, akkor simán felvenné a női jegyeket.

Biologiailag szerintem a sejtek így akarják fent tartani azt, hogy ugyan annyi nő legyen mint férfi.

Most az állítsom még nem oké, mert nem jár ott a tudomány még.

De majd 3-500 év múlva, majd ha ott jár a tudomány majd nézzétek csak meg, hogy a férfi fog tudni gyermeket kihordani.

2021. nov. 10. 12:35
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

"szerintem ebben 100%-ig igazam van."

Itt a lényeg. "Szerintem". Nincs igazad, mivel nem rendelkezel alapvető biológiai tudással sem. Akkora hülyeségeket írtál, hogy ilyenektől a médiát el kéne venni. "Biologiailag szerintem a sejtek így akarják fent tartani azt, hogy ugyan annyi nő legyen mint férfi." Tehát te normális vagy egyébként? Szóval vagy egy troll vagy, vagy egy kisgyerek. Vagy egy rendkívül tanulatlan, buta paraszt. A sejt semmit nem akar fenttartani. A sejtek alkotják a szöveteket, a szövetek pedig a szerveket. Másfajta sejtek, mint pl a vérsejtek, pedig más funkcióik vannak. Akkora hülyeségeket írtál, hogy tényleg fáj olvasni is.

"De majd 3-500 év múlva, majd ha ott jár a tudomány majd nézzétek csak meg, hogy a férfi fog tudni gyermeket kihordani."

Képzeld, tudunk már rég klónozni is. Sőt. Petesejtből hímivarsejtet csinálni és fordítva. Génsebészet fejlődik. Az is lehetséges lesz már 100 éven belül is, hogy meghatározza valaki a gyereke kinézetét, tulajdonságait, stb. El lehet tűntetni majd embrionális korban genetikai betegségeket(pl Dawn-kór). Genetikai módosítás. El vagy te nagyon tévedve kedves!

Képzeld, még hetero férfiak egy része is vágyik arra, hogy a seggükben matassanak. :) Ha nekem nem hiszel, akkor kérdezz meg pszichológust, vagy pszichiátert. Rohadt összetett az agyfunkció. Tényleg kicsit szállj le a Földre, mert gáz lesz nagyon.

2021. nov. 10. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!