Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt gólyatáborban esetleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt gólyatáborban esetleg meleg/bi storyd?

Figyelt kérdés
Elmeséled?
2021. nov. 4. 21:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tojást kellett gatyán keresztül átvezetnem és éreztem, hogy a srácon nincs alsónemű, zavarba voltam, ő nem , lehet h beképzelem de picit mintha kezdett bemerevedni.
2021. nov. 4. 22:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Gólyatáborban konkrétan nem volt, de utána egy csoporttársamnál aludtam, aki közel lakott az egyetemhez. Nála már volt egy kis közös verés.
2021. nov. 4. 22:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem gólyatábor buliban volt egy srác, aki elég merész volt, kimentem a wc-be ő követett, leszopott, aztán felvittem a szobámba ahol dugtunk.

19/f

2021. nov. 5. 01:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem gólyatáborban, hanem kollégiumban a sráccal akivel egy szobában laktam. Az első alkalommal mikor együtt mentünk zuhanyozni (közös zuhanyzók voltak a folyosón) láttam meg, hogy mekkora farka van; iszonyatosan tetszett. Akarva akaratlanul is elkezdtem bámulni amitől rendesen meg is keményedtem, bár ezt próbáltam takarni.

Nyilván észrevette amitől ő is elkezdett keményedni, rám mosolygott és odajött hozzám (még soha nem csináltam semmit ez előtt fiúval, bár azt addig is tudtam, hogy nem csak a lányok tetszenek).

Megkérdeztem, hogy megérinthetem-e mire ő megfogta a kezemet és a farkára tette. Körülbelül 5 másodperc alatt félkeményről acélosra duzzadt a már eleve hatalmas farka, hihetetlen jó érzés volt a kezemben tartani. Ő is megfogta az enyémet és valószínűleg látta mennyire kéjes állapotban vagyok, megkérdezte, hogy szeretnék-e vele játszani. Mintha csak a gondolataimat olvasta volna, mert az lett volna a következő kérdésem, hogy játszhatnék-e vele!

Szinte ahogy kimondta már elé is térdeltem és először csak az arcomhoz érintettem a hatalmas farkát, majd puszilgatni kezdtem, bevettem a számba és körülbelül egy 5 perc után, mikor már éreztem, hogy majd szét robban szólt, hogy el fog élvezni. Még soha nem ízleltem spermát annak előtte (a sajátomat sem) viszont nagyon izgatott a gondolat, ezért nem engedtem ki a számból a hatalmas f%#szt és úgy vertem neki tovább. Még most visszaemlékezve a történtekre meg az érzésre ahogy a lüktető farka forró g%#civel tölti meg az egész számat amit azonnal le is nyeltem annyira felizgat, hogy legszivesebben itt helyben leszopnék valakit.

2021. nov. 24. 09:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Igazán jó story #4
2023. szept. 21. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!