Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívként mennyire hátrány az, ha csak szopni szeretnék? Tehát csak ez izgat, az anál nem. Vannak olyan aktív srácok, akik kifejezetten orálcentrikusak?
Figyelt kérdés
2021. nov. 4. 15:45
12/27 anonim válasza:
Én is bi vagyok és orálmániás. Anál nem jön be.
13/27 anonim válasza:
En is csak a hokit es oralt szeretem.
14/27 anonim válasza:
En is csak oralozok de keveseknek eleg :(
15/27 anonim válasza:
Én egy kifejezetten orálcentrikus aktív vagyok.
16/27 anonim válasza:
Én is imádok térdelve, alázattal szopatva lenni. Annál jobb nincs is. nem kell anál, inkább egy hosszú, kemény szopatás! 30/f
17/27 anonim válasza:
biszex srác vagyok,és imádok szopni nagyon,és imádom a pisis játékokat,estleg közös bepisils.
18/27 anonim válasza:
Ez nem hátrány, hanem előny. Nálam.
19/27 anonim válasza:
Én bi srác vagyok, imádok szopni es szopatni. Az análtól pedig tartok. Szóval én kifejezetten orálcentrikus vagyok, s nagyon jól szopok - már mondták is és nem is egyszer...
20/27 anonim válasza:
Szívesebben vagyok orál-centrikus, mint anál. Egymát szopni egy idöben (69) ragyogó dolog, mindenféle pozícióban !Ha késöbb az análra kerül a sor, akkor már sajnos van, hogy fél hatot mutat a szerszám. Ennek nálam valószínüleg pszihés oka lehet, mert hát, igen, félek, hogy, hogy elkapo egy betegséget. Ettöl csak az állandó partnerem véd meg. Nos, nála soha nem félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!