Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állhatott fel, ha kifejezetten akaratom ellenere vette elő nekem?
3-4es
az állításotok akkor lenne csak igaz ha előtte, viagrát adtak volna be neki vagy valamilyen ajzószert.
Mert te is abba a csoportba tartozol, akit alázni kell és erőszakoskodni vele.
Tízből ma már nyolc srác ilyen ....Szuper.
Kedves Kérdező!
Minden más leszólás, minősítés és hasonló ellenére a hármas és négyes válaszadó mond igazat, feltételezés és ítélkezés nélkül.
A fizikai reakció a stimulálás miatt ilyenkor is létrejövő természetes természetes biológiai folyamat eredménye.
Amennyiben az elkövető azt akarja sugallni, hogy a fizikai reakciód azt jelenti, hogy Te is akartad, akkor ez csak az erkölcsi-morális védekezése, önfelmentése, vagy a jogi védekezésének a megágyazása.
3, 4, 7 és még a 8 is helyeseket ír.
A pénisz a tapintásra érzékeny. Ezt az agy csak a legnagyobb stresszben képes felülírni (pl. gyermekkori molesztálás rossz emléke; annak tudata, hogy a személy nemi beteg).
Én amúgy biológus hallgató vagyok :)
Ha stressz van stimulàlhatod akarmivel, akárki piszkàlhatja nem fog felállni.
Ezért van az a cikis helyzet ha a férfi fél attól hogy nem tud teljesíteni, nem is fog.
Akárhogy cumizza a lány, hiába van izgatva, úgy marad.
Sztem ha valakinek kényelmetlen a helyzet, nem fog felállni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!