Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A legjobb haverom miért így...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb haverom miért így reagál?

Figyelt kérdés

Nyíltan meleg vagyok,a legjobb barátom heteró!

Ha mondjuk épp tusoltam és öltözöm ,vagy hasonló szituba pucéran mutatkozom előtte ,minden esetben elfordítja a fejét .

Lehet undorodik?

2021. nov. 3. 04:11
 1/9 anonim ***** válasza:
2%
csajnak tekint
2021. nov. 3. 04:31
 2/9 Noren1989 ***** válasza:
61%
Szimplàn nem kívàncsi a magamutogatàsodra.
2021. nov. 3. 06:18
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem magamutogatás,nàlam a meztelenség tök természetes dolog!

Így alszom,otthon szinte mindig pucér vagyok!

2021. nov. 3. 06:45
 4/9 anonim ***** válasza:
92%

Heteró barátom van nekem is

Mióta tudja hogy meleg vagyok

Nincs együtt öltözés uszodában,

De ezen kívül nem változott semmi.

Nem foglalkozok vele előtte is szégyenlős volt.

Majd egyszer eljut a társadalom arra a szintre hogy a meztelenség nem szégyen, és mindenkinek egy öltözője, WC jé lesz.

2021. nov. 3. 07:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen normális az, hogyha valaki pucér előttünk nem bámuljuk. Amúgy nem mindenki szereti az ilyet, én sem bírom annyira, és el is szoktam fordítani a fejem, akkor is ha a saját nememről van szó, és akkor is, ha közlik, hogy nem szégyenlősek.
2021. nov. 3. 07:36
 6/9 anonim ***** válasza:
35%
Attól, hogy neked tök természetes, más nem kíváncsi rá. Utálom a kéretlen magamutogatókat.
2021. nov. 3. 08:32
 7/9 Béla211 ***** válasza:
91%
Szerintem ezt ellőte a kérdező barátja nem csinálta és ezért furcsa ez a mosr kérdezőnek. Vagy beszéljétek meg, hogy mi a gondja vagy hagyad és idővel, ha látja, hogy ettől semmi nem változott, hogy most már tudja, hogy meleg vagy.Szerintem megint természetesen fog viselkedni. Úgy gondolom fél ha néz téged az jelnek fogod venni és azt hiszed majd ő szeretne tőled valamit és te befogsz nála probálkozni.
2021. nov. 3. 09:32
 8/9 anonim ***** válasza:
91%
Én biszex vagyok, de így is sokszor előfordulok uszodában, amikor valaki veszi át a gatyát vagy zuhanyozik, stb... Valószínűleg azért mert kicsit szégyenlős vagyok
2021. nov. 3. 10:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy neked természetes az lehet hogy neki meg pont nem és ez kellemetlen számára. Fordított szituba te melegként mennyire néznél meg egy heteró lányt?

Én is meleg vagyok de én se nézem másokat miközben öltöznek.

2021. nov. 3. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!