Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! Idén tervezi valamelyikőtök?
Figyelt kérdés
No Nut November :)2021. okt. 29. 11:17
A kérdező szavazást indított:
Nem
Igen
Próbáltam már, de nem jött be
Sikerült, elég volt 1x
75 szavazat
3/22 anonim válasza:
Huh ha valaki belecsap szóljon. Lehetne majd az első masztit együtt utána :)
4/22 anonim válasza:
Nem tervezem, úgy is elbuknám hamar..
23f
5/22 A kérdező kommentje:
Lényege, hogy a férfiak egy hónapon át nem szexelnek és nem végeznek önkielégítést.
Az elnevezés az angol "busting a nut" kifejezésből ered, ami egy szleng az ejakulációra (a nut - mogyoró) szó a herékre utal).
2021. okt. 29. 11:27
6/22 anonim válasza:
Amúgy ennek mi értelme van? Divat?
7/22 anonim válasza:
Első együtt hogy? Mert jól hangzik
8/22 anonim válasza:
Nem igazán szerettem sosem ezeket a csináljunk valami baromságot, mert most ez annyira poén, divat, bár semmi értelme.
De amennyiben valaki megvillantja, hogy mi ebben a jó vagy ami miatt akarhatom, akkor majd elgondolkozom rajta! :)
9/22 anonim válasza:
Nem fog sikerülni, de ez egy tökéletes alkalom hogy teszteljem magam. Szóval igen én megpróbálom.
10/22 anonim válasza:
Mi a tökömért csinálnám? :D Nem vagyok hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!