Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ma cotonnal lenne jo így elsore ha meg dugnak vagy ne azzal izgulok miatta ?
Mindíg gumi!
Csak ha levan tesztelve a partnered, kapcsolatban vagytok hűségesek egymáshoz megbízól benne akkor mehet gumi nélkül.
Ha ő is szűz tuti, akkor mehet gumi nélkül, sikósító dögivel.
Attol fugg, mekkora a kockazatturo kepesseged. Azt azert tudjad h a legtobb STD fertozesi kockazata passziv analizalasban a legnagyobb...
Ha ettol nem felsz, akkor azt csinalsz amit akarsz. Csak legyszives ne dugj lanyokat utana, mert en nem szeretnem elkapni.
Ha nem akarod kockáztatni, hogy életed végéig gyógyszert szedj a kapott fertőzés miatt, akkor gumi!
(A barátomnak én voltam az első ffi, én teszteltettem magam, de így is egy évig CSAK gumiban, azóta már gumi nélkül, de mindketten CSAK egymással. Egy korábbi partneremmel majdnem nagyon megégettem magam: róla kiderült, hogy HIV +. Én valami csoda folytán nem kaptam el, de azóta nagyon komolyan veszem a fertőzéseket.)
#9 Azert ha vegzel egy minimalis kutatast HIV transmission temaban rajossz hogy ez azert nem akkora mak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!