Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek miért van ez nálatok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek miért van ez nálatok?

Figyelt kérdés

Vannak, olyan férfiak, akiknek családja van gyereke és X év után meg kitalálja meleg.

Az ilyenek bi-k csak nem tudják mit akarnak.

Vagy mi ez?

2021. okt. 25. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nagyon jó kérdés. Erre én is kíváncsi vagyok.
2021. okt. 25. 20:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát valószínűleg nem akkor találta ki az illető, amikor már családja volt, hanem mindig is tudta, csak félte megélni a valódi énjét.

Ez főleg egyébként az idősebb generációra jellmező, mert akkor ez még annyira sem volt elfogadott, mint most. Inkább elfojtották magukban a melegségüket, és összeházasodtak egy ellenkező neművel, mintsem, hogy boldog párkapcsolatban éljenek. Amikor coming outoltam anyámnak, ő is azt mondta nekem, hogyha ő lenne leszbi, akkor tuti, hogy elfojtaná magában, és inkább hozzámenne egy férfihez...

Persze van olyan is, aki valójában bi, és amellett, hogy szereti, illetve vonzódik a feleségéhez, ki szeretné próbálni fiúval is.

2021. okt. 25. 20:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A #2-esnél a pont. Nem akkor találta ki hanem mindig is az volt, csak nem kötötte a környezete orrára. Addig meg a "konvencionális normáknak" a külső elvárásoknak élt, csak átbillent az agyában valami hogy "xarok én rátok ezentúl úgy akarok élni ahogy mindig is szerettem volna".
2021. okt. 25. 22:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nemcsak az idősebbeknél van ez !

Nagyon sok fiatal,esetleg már apuka van,aki keres magának titkos havert.Mert tudta magáról,hogy mi van,de nem merte,nem tudta megélni.És amikor már úgy gondolja,hogy eleget tett a képmutató társadalom és maradi család "elvárásainak", akkor a háborgó lelkét igyekszik megnyugtatni. Egyébként nőknél is van ez, nem csak melegeknél.

És bizony sok fiatal férfi,családos, vagy apuka olyan férfit keres, aki a lelkével is törődik, mert egy ilyen színjátszós életben nem elég a testet kielégíteni, hanem a lélekkel is kell, kellene foglalkozni.

Nagyon sok fiatal ezért keres idősebbeket,mert azoktól reméli,hogy tapasztalat okán kárpótlást kap azért, amit nap nap után otthon el kell,hogy viseljen.

Aki pedig úgy él, hogy fel tudja vállalni, vagy azzal és úgy él, ahogy szeretne, hát neki van a legjobb élete.

2021. okt. 26. 05:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!