Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ki és milyen sportot űz/űzött?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki és milyen sportot űz/űzött?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok rácáfoltok-e arra a sztereotípiára,hogy a melegek vékonykák és nem szeretnek edzeni

2021. okt. 24. 22:06
 1/10 A kérdező kommentje:
az kimaradt,hogy ha nem gond,azt is írjátok mellé,hány évesek vagytok
2021. okt. 24. 22:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekkoromban fociztam 6 évet. Jártam 3 évet kungfura. Atlétika, lovaglás, síelés, tenisz, kenu. Kondiztam is néha, de annyira most nem űzöm. :D. Most teniszezni szoktam inkább, futni, erősíteni, ilyesmi.

Amúgy meg ez eddig is hülye sztereotípia volt. :D Van ilyen is, olyan is. Ez nem attól függ, hogy meleg valaki, vagy hetero.

2021. okt. 24. 22:14
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
Gyorséttermi műkajalesikló-versenyző vagyok.
2021. okt. 24. 22:33
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Baj az, ha valaki vékonyka? Inkább az legyen, mint súlyfelesleges vagy elhízott.
2021. okt. 24. 22:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs összefüggés. Én pl nagyon vékony vagyok és pl mindenki passzívnak hiszi a véznákat. Mégis aktív vagyok. Na és rengeteg sportoló és izmos PASSZÍV sráccal volt dolgom. Sőt meglepően sok sportoló srác van. Én sajna lusta vagyok :D
2021. okt. 24. 23:18
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem baj,ha valaki vékony addig,amíg neki így komfortos :) csak szerintem van egy ilyen tévhit,hogy "A melegek" egészében ilyenek.
2021. okt. 25. 08:23
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
Azért a heterók többsége sem viszi túlzásba a sportolást,sőt...
2021. okt. 25. 10:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Èlsportoló családban nöttem fel. A szüleim példaképek voltak. Elöször szertornát próbáltam, de nem erösödtem, inkább laza voltam, magas és sovány.

Szóval az nem jött össze. Váltottam kosárlabdára, ahol hajtottam, de nem vagyok csapatjátékos, és nagyon utáltam futni. Kiegészítöedzés volt a Margitszigeti futás. Csak arra vártam, hogy utána mehettünk a Sportuszodába úszni. Azóta is imádok úszni.

2021. okt. 25. 21:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Úszás verseny szinten.
2021. okt. 25. 22:25
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Középiskolában kézilabda, majd felnőttként néhány évig kyokushin karate.
2023. febr. 1. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!