Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan meleg férfi aki korábban próbálkozott nőknél?
Van ilyen, egyreszt a fizikai ingerek azert felallitjak a cerkat,masreszt fejben tud masra gondolni az ember,mint az elotte fekvo nore...
De ez azert akkor sem az igazi,nyilvanvaloan
#5 A biszexeknek valóban van millió árnyalata, de nem minden esetben erről van szó. Én ugyan bi vagyok,de van egy meleg haverom, aki elmesélte, hogy amíg nem fedezte fel teljesen a melegségét addig volt barátnője és szexeltek is. De miután felfedezte magát és túlvolt az első fiús élményeken, az annyival többet adott neki, hogy már semmit nem érdekelte utána nővel.
De állítása szerint, technikailag simán meg tudna dugni ma is egy puncit, sőt szerinte technikailag jobb egy punciban lenni mint análisan. De mivel minden másban férfire vágyik, mentálisan, ölelés, testalkat mitomén, így ettől függetlenül összeségében nem kell neki nő. De ez az érzés akkor kerítette igazán hatalmában miután az első sráccal megvolt neki, és ráérzett a különbségre.
Középiskolai osztálytársammal két évig jártam. Csinos szép alaku lány volt. Utcán mentünk a pasik szeme megakadt rajta, én nem feltünően de a pasikat néztem. Nekem előtte volt pasis mókázás, kamaszos dolgok együtt és egymásnak kivertük egy haverommal. A lánnyal nem volt szex csak petting de az rendszeresen. Abban az időszakban nem voltam tisztába magammal. Jó társaság volt, jók voltak a közös programok de a fantáziámban fiúk jártak.
Érettségi után szép lassan kezdtünk eltávolodni egymástól.
Visszagondolva nehéz helyzet volt de ma már jó visszagondolni arra hogy nekem ilyen is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!