Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mikor ért véget nektek melegké...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor ért véget nektek melegként a szexuális karrier? Hány évesen?

Figyelt kérdés
Egy dokumentumfilm kapcsán gondolkodtam el, ahol egy AIDS-ben elhunyt énekes mondta, hogy valamikor 1981 (26 évesen) körül ért véget a szexuális karrierje, 3000 férfival volt együtt és mindenfajta betegséget összeszedett.

2021. okt. 22. 21:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy véget ér a szexuális karrier? :D
2021. okt. 22. 21:11
 2/12 A kérdező kommentje:
Azt hogy már nem kellesz senkinek alkalmi tekintetében, vagy te neked nincs igényed arra, hogy alkalmizzál...
2021. okt. 22. 21:14
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

A melegség nem egy munka, hogy x év után nyugdíjaznak.

Valaki 60 felett is aktív, valakinek 30 évesen se jött még össze senki.

2021. okt. 22. 21:19
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
Fúj. Aki 3000 férfivel volt együtt, az persze, hogy nem kell senkinek. Nekem sem kellene. Abból le lehet szűrni, hogy szexfüggő. Erre ne legyünk már büszkék. :D Jaj, de sok gond van a fejekben. Én még 27 évesen is nagyon kapós vagyok, mégsem adom magam oda senkinek. Volt 1 párom éveken keresztül és annyi. Összesen voltam így együtt 2 emberrel. Aki ezt karriernek fogja fel, ott azért elég súlyos bajok vannak a fejben.
2021. okt. 22. 21:20
 5/12 A kérdező kommentje:
Nézd 1981 előtt meleg férfiak többsége szexelt, méghozzá eléggé intenzíven,gyakorlatilag egy hosszabb 70-es években éltek, 1969-től kezdve, aztán bejött az AIDS, és ez bizony rákényszerítette a monogámiát, meg a kevesebb partner számot alkalmilag tekintetében. A meginterjúvolt énekesnek is lett egy párja akivel együtt élt 1993-ban bekövetkezett haláláig.
2021. okt. 22. 21:23
 6/12 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudom miért lett lepontozva a négyes, szerintem nagyon reális,én is azt gondolom,h ha valaki ennyi emberrel volt együtt az azon kívül,hogy undorító,még elég komoly problémákat is felvet. Mondom ezt viszonylag fiatalon :D
2021. okt. 22. 21:24
 7/12 anonim ***** válasza:
96%
Kit érdekel, hogy mi volt régen? A jelenben kell élni és a jövőre fókuszálni. 70-es években a mentális betegségek még nem voltak normálisan felkutatva. Pszichológia, pszichiátria a béka segge alatt volt. Most már nem így van. Az, aki fűvel-fával kúrna nap,mint nap, az mentális beteg. De ez teljesen evidens. Kit érdekel, hogy kivel, mint interjúztattak. Énekesnek mi köze a tudományhoz, meg a realitáshoz? Ugye, hogy semmi. Vannak bajok bőven a fejekben.
2021. okt. 22. 21:26
 8/12 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint mentális beteg melegek hozták fel , hogy ők nem házasságot akarnak, hanem szexuális felszabadulást, ami magában foglalta a kötetlen szexet, amire aztán ráépültek különböző vállalkozások pl a fürdőházak, szaunák, sötétszobák, cruising clubok, melyek a 80-as évek közepére 90-es évek közepéig bezáratták a városi önkormányzatok, és ezek most újra működnek és újabb vendégeket fogadnak akár teltházzal is.
2021. okt. 22. 21:30
 9/12 anonim ***** válasza:
88%
Pontosan. Jó sok jellemtorzulás van a fejekben. Mit gondolsz, egy olyan réteget, amit b*szogatnak, lenéznek, kiközösítenek, fizikai atrocitások érik, kitagadások érik, stb, az milyen lelki állapotba kerül felnőtt korára? Csak így kíváncsiságból, mert remélem senki nem gondolja azt, hogy ez nem hat ki a személyiségre. Nézd, nekem aztán teljesen mindegy, hogy ki mit csinál. Aki így szeretné élni az életét, hát tegye. Nekem ettől nem lesz se jobb, se rosszabb. Mindennek meglesz a következménye természetesen később. Én még nem találkoztam olyan meleggel, akinek rendbe lenne a mentális egészsége. Ezt úgy mondom, hogy én is az meleg vagyok és beletartozok ebbe. Csak én mondjuk felismertem, hogy valami nem oké a gondolkodásommal, aztán kértem segítséget. Már is könnyebb lett minden. Amikor valakiben tudatosul, hogy miért olyan a jelleme, amilyen, akkor tud igazán fejlődni és építkezni. Amíg meg sodródik az árral és állandóan másokat hibáztat, addig meg süllyed. Ez nyilván nem csak a melegeket érinti. Magyarországon minden 4. ember mentális beteg. Remélem, hogy ebből sok mindent ki tudsz következtetni.
2021. okt. 22. 21:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
aki 3000 emberrel jön össze bő 10 év alatt, az prostituált
2021. okt. 23. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!