Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mértétek már össze a farkatok méretét haverokkal?
Figyelt kérdés
Sokaktól hallom, még heteroktól is, hogy történik ilyen - én még sosem voltam ilyen helyzetben.
Mekkorák voltak eddig, amiket láttál?
2021. okt. 21. 20:45
21/25 anonim válasza:
Még 10 éves koromban pár nagyobb fiuval (13,14 évesekkek)
Sokkolt, hogy nekik milyen nagy mereven. :)
De azóta már behoztam a lemaradást. :D
22/25 anonim válasza:
igen, vertük egymásnak iss, de az 10 éves korunkban volt
már ilyet nem csinálunk mert megbántuk(de mindkettönk élvezte)
24/25 anonim válasza:
13 évesen egy 15 éves haverommal egy ilyen farokméregetős beszélgetes végén nem hittem el neki, hogy az övé 18 cm mert nálam alacsonyabb, vékonyabb fiú volt és időnként szeretett dolgokat eltúlozni. Én mértem le neki ő meg nekem. Nem hazudott, tényleg akkora volt. Az akkor még csak 13 cm-es farkammal nagyon gázul éreztem magam, de azt élveztem, hogy megfogtuk egymásét. Azután soha többet nem beszéltünk erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!