Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehetséges? Parázok. Vagy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges? Parázok. Vagy nem kéne?

Figyelt kérdés

Egy srác kiverte nekem, (népliget) de mivel sötét volt, nem láttam semmit. Lehet hogy előtte kiverte másnak aki HIV+os volt és maradt ondó a kezén.(?)

Ez 6-7 hete történt, most eléggé meg vagyok fázva, és kicsit a végtagjaim, izületeim is fájnak. Gondolom influenza de akkor is parázok

2021. okt. 21. 00:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Csináltass tesztet.
2021. okt. 21. 00:31
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Atya isten...

Ez súlyos hipochondria,hivfóbia...

Ilyen úton nem terjed a HIV. Gondolj bele ha ilyen könnyű lenne hány HIV fertőzött lenne Magyarországon..

Egy orvos ismerősöm mondta mikor kérdeztem erről,hogy nehogy azt higyjem hogy a HIV könnyen terjedő vírus. De ettől függetlenül nem árt vigyázni,és védekezni.

Megnyugvás képen csináltass egy tesztet,melynek eredménye negatív lesz..

2021. okt. 21. 01:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kiveréssel nem fogsz elkapni semmit, ne hülyéskedj. HIV-nek tünetei kb 4-5 év után kezdődnek, szóval semmi köze hozzá. Egy jellegzetes tünetegyüttes van az elején, ami nem mindenkinél jelenik meg egyébként. Olyanok a tüneteket, mint a mononukleózisnak. Vírus az nem fog bőrön keresztül felszívódni. Ahhoz kell nyálkahártya, vagy bőrsérülések, seb, stb. Szóval nem kell parázni.
2021. okt. 21. 01:13
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
2es vagyok: Én is megvagyok fázva,és szaktársaim,és ismerősi körömből többen is.
2021. okt. 21. 01:13
 5/9 anonim ***** válasza:
95%
Anális, orális szex után terjed, szóval nem kell drámázni. A Hipochondriádat pedig kezeltesd minél előbb pszichológussal, mert lehet egyébként. Hajrá!
2021. okt. 21. 01:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A HIV így nem tud terjedni!

De ha parázol, akkor tessék elmenni egy gyorstesztre. Anonim, és 3000Ft a Karolina úton. 99% feletti az érzékenysége, szóval elég jó a teszt (Abott). Nem, nem ciki ilyen helyekre menni. Én hetero férfi vagyok, mégis mentem már nem egyszer. Sőt láttam már hetero párt is ott a sorban.

De mehetsz "sima" állami szűrésre is, az is ingyenes és anonim, csak ott 2× kell menni. Egyszer mikor leveszik a vért, s egyszer mikor megtudod az eredményt. A Karolina rendelő pedig e-mailen küldi a leletet kb aznap este, de max másnap.

Ugyanitt Szifilisz gyorsteszt is kérhető, meg HCV (Szifilisz teszt IS kérhető ingyen az állami szűrőhelyeken, amennyire tudom).

2021. okt. 21. 07:21
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Így nem kaphattad el.

De egy teszt sose árt.

Menj el egy anonim szűrésre.

Karolina út esetleg, felvilágosítást is adnak ha van valami kérdésed.

2021. okt. 21. 10:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért elég olyan izé kategória, hogy csak így egy sötét parkban jön VALAKI és csak úgy kiveri neked.
2021. okt. 21. 13:50
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
99% hogy nemv agy az.
2021. okt. 24. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!