Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Halt már megy szexhaverotok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Halt már megy szexhaverotok?

Figyelt kérdés
Ilyenkor nem fura, hogy tudtad a titkát és mások meg nem? Hány éves volt?

2021. okt. 19. 16:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Részvétem mindenkinek. Hát ez borzasztó, hogy nem lehet tudni mikor ragad el a halál. Szeretni kell egymást, és minden nap úgy élni, mintha az lenne az utolsó!😞🥲❤️
2021. okt. 19. 19:09
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Először azt hittem “poén” a kérdés, vagy csak valaki szórakozik, de ahogy olvasom a válaszokat..

Durva hogy ilyenek tényleg megtörtennek. Sajnálom. :(

2021. okt. 19. 19:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos igen.

Lefeküdtem egy sráccal, csak kettőnk tudott róla. Rá pár napra öngyilkos lett a srác. 19 éves volt.

Hónapokig nem mertem mással összejönni. Mindig ő járt az eszemben és ez az eset, hogy előtte velem volt. 🙁

21/f

2021. okt. 19. 22:47
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Részvétem mindenkinek.

Olyan rossz ezeket olvasni is.

2021. okt. 19. 22:58
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk lehet én nekem sincs kedvem ezután alkalmzni mióta ez a srác szén-monoxid mérgezésben elhunyt.. szörnyű volt.
2021. okt. 19. 23:07
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
15 éves korától dugtam egy sráccal évekig. Évi 2-3x kb. Minden vágyát teljesítettem. Nagyon megkedveltem. Aztán volt egy időszak mikor nem nagyon jött talira és nem reagált. Amikor írt is írta, hogy most van elég baja nem akar talit. Írtam, hogy bármi baja is van remélem rendben lesz és bármikor írjon ha segíthetek. Majd decemberben karácsonyi üzit írtam neki mint minden évben. Aztán rákerestem a nevére a Facen hogy mizu. Döbbenten láttam, hogy a srác 20 évesen meghalt. Azóta tudom, hogy beteg lett és az vitte el. És ez most durva de ahogy most ezt írom megint elkezdtem kicsit könnyezni. Nagyon nagyon nagyon sajnáltam. Olyan rossz hogy ilyen fiatal volt de az az egy boldoggá tesz, hogy talán jó élményeket kapott tőlem míg élt. Talán! De olyan igazságtalan az élet. Szóval nekem ez a storym. És tulajdonképpen csak a szerencsémnek köszönhetem, hogy megtudtam mi lett vele.
2021. okt. 19. 23:32
 17/18 A kérdező kommentje:
Azt hiszem az a legrosszabb ezekbe hogy nem tudsz elbúcsúzni. Az öngyilkos nagyon durva. Vajon a melegsége miatt lett az? Ha igen úgy még durvább.
2021. okt. 20. 09:33
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
10 évig munkatársak, nagyon jó barátok voltunk. Ez alatt az idő alatt persze volt, mikor le….tam, nem is egyszer. Soha nem beszéltünk erről a témáról. Aztán elkerültem, így a barátság is elpárolgott. Aztán vagy 20 év múlva keresett. Oda akart jönni, ahol jelenleg is dolgozom. Sajnos akkor nem volt felvétel, és valahogy nem érzékeltem a segélykiáltását. (utólag azt gondolom, hogy volt!) Vagy másfél év múlva tudtam meg, hogy felakasztotta magát.
2021. okt. 20. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!