Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kell mondanom a szüleimnek hogy meleg vagyok. Az apám kifog borulni. Mit tegyek?
Váó 1-es. Jó, hogy mondod, szerintem még senkinek sem jutott eszébe, hogy ne legyen meleg. Akkor fogom magam és holnap reggel úgy kelek, hogy "Mától a lányokat fogom szeretni"...
Kérdező: sajnos részletek hiányában nem igazán tudok tanácsot adni. Valaki megzsarolt, vagy egy ismerős rájött, aki biztos el fogja pletykálni és ezért kell elmondd a szüleidnek? Vagy valami más ok?
1.
-ne mondd el. Nem muszáj.
Ez a legfőbb.
2.
Apád maradi. Ha a fiam nekem mondaná el, hogy meleg, én örülnék a megtiszteltetésnek, hogy el meri nekem mondani. :) Aztán biztosítanám, hogy nyugi van, tudom merre hány méter, mert kb hasonló cipőben járunk.
6- os te nem vagy normális.
Ha apád kiborul, akkor ne mondd el neki.
Igazából ez sok mindentől függ. Ha már külön élsz, akkor talán elmondhatod neki. Ha vele élsz, akkor szerintem még várj ezzel a coming outtal.
Hát én azt mondtam el, hogy leszoptam magam. Az melegségnek számít?
Néha nem tudom eldönteni, hogy most akkor meleg vagyok vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!