Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelt már valaki 150-200 kilós férfival?
Figyelt kérdés
Én kipróbálnám.. ha akadna valaki, 18-40 között.2021. okt. 16. 17:47
11/26 A kérdező kommentje:
#9 az tart vissza, hogy alig találni ilyet. Aki nem ezer éves..
2021. okt. 16. 18:56
12/26 anonim válasza:
Gusztustalan és igénytelen ha valaki annyira kövér, nem beszélve róla hogy az egészségét kockáztatja!
13/26 anonim válasza:
Én még csak 113 kg vagyok, de szeretnék sokkal nagyobb lenni.
30f (173cm)
14/26 anonim válasza:
Dugtam kB 140 kilóssal, autóban. 😂
Nem volt rossz.
16/26 anonim válasza:
Nem, de kipróbálnám.. Sajnos nem Amerikában vagyunk, itt nehéz lesz ekkora partnert találni..
17/26 anonim válasza:
Gondolom más technikákat kell alkalmazni ilyen méretek esetén, de tuti jó lehet ha sikerül és jól tudjuk alkalmazni azokat ...
18/26 anonim válasza:
153 kilómmal még épp beférek a kiírt tartományba, ha érdekel :P 23f
19/26 anonim válasza:
Még nem, de kipróbálnám, aki gondolja írjon...
20/26 anonim válasza:
Dugnék egy ilyet,ha 25 év alatti. 30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!