Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szex egy olyan férfival aki 10 éve nem szexelt? És orálisan az akkori barátnője sem elégítette ki.
A férfi 34 éves, én 25.
Mire lehet számítani? Elmegy majd gyorsan vagy épphogy nem sikerül ellazulnia?
Kényeztessem orálisan vagy azzal csak rontok a helyzeten?
Hát ha magamból indulok ki, én tuti annyira izgalomban lennék, hogy ha a szádba veszed, 2 cummantás után megtelne a szád! :D
Viszont jó hír, hogy akkor lehet foglalkozni veled, és egy 20 perc nyalás után a második cummantás még lenne vagy 10-15 perc is, ami után megint te következhetnél, hogy aztán a következő 20 perc utáni kefe eltartson már vagy 1 óráig is akár! ;)
34/F
Sztem az első menetnél biztos h gyorsan elmegy.
Én a helyedben orálisan is kényeztetném. Biztos izgalmas helyzet lehet h 10 év után te vagy az első nő aki mindent megadhat neki szexuálisan, és ezzel kicsit k is "készítheted"
L
Ott leszel szétnézel és látod rajta mennyire izgul rá a dologra:)
De szerintem ha leápolod és attól elmegy nem fog haragudni aztán 10-20 perc után lehet újból kezdeni és akkor már neked is jó lesz, meg ő is tovább fogja bírni.
Én már 3-4 nap kimaradás után is, azt választanám, hogy először lecumizzanak. Ilyenkor úgy sem tudnék első körben érdemben teljesíteni, mármint időintervallumot tekintve.
Ezután viszont nem maradna el a hálám, sőt üldözne egy jó darabig, sok sikert! ;)
Próbáld ki velem, és megtudod!
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!