Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg/biszex pasik: ti mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg/biszex pasik: ti mit gondoltok erről a helyzetről, illetve milyen tapasztalattal rendelkeztek?

Figyelt kérdés

"Daniel Craig például bevallotta, hogy a meleg-bárok a kedvencei, a többi szórakozóhelyet pedig szabályosan utálja, mert túl sok a tahó.

„Már a kezdetektől fogva meleg-bárokba járok. Ott sosincs semmilyen balhé. A szimpla helyeken túl sok az agresszív tahó, nagyon nem kedvelem őket”

- mondta az 53 éves színész, aki hozzátette, hogy senki sem érdeklődött a szexualitása felől, csak egyszerűen mindenki jól érezte magát.

James Bond a régi szép időkben lányokkal is tudott ott ismerkedni, akik pont azért keresték a meleg-bárok hangulatát, mint ő.

Forrás: [link]

------------------

Kérdéseim:

1. Ha jól értettem a cikket, Daniel Craig nem meleg, csak szereti a meleg bárok hangulatát. Találkoztatok már ilyen helyen heteró pasival? Vagy Craig ezzel az indokkal akarja titkolni, hogy vonzódik a pasikhoz is?

2. A színész arról beszélt, hogy ott lehet nőkkel tudott ott ismerkedni. Ez igaz? Ha elmennék egy meleg bárba, találkozhatnék ott héteró/biszex nőkkel?

Üdvözlettel,

Egy heteró

2021. okt. 15. 17:59
 1/6 A kérdező kommentje:
* A színész arról beszélt, hogy tudott ott nőkkel ismerkedni.
2021. okt. 15. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Jaaj, nekem is volt ilyen ismerősöm... Aki hetero, de meleg bárakba járt mindig. Számomra vicc. Nemfog hetero melegbárokba járni. Legalábbis egyedül biztos nem(Ezt most úgy értem, hogy többször is eljár).
2021. okt. 15. 18:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
*Aki "hetero".
2021. okt. 15. 18:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem ez nagyon meglepő, mert ha ilyen helyre megy valaki akkor rögtön azt hinnék, hogy meleg.
2021. okt. 15. 18:08
 5/6 steven95 ***** válasza:
100%
Van különbség Amerika és Magyarország között, ezt hozzá kellene tenni a kérdéshez. Egyébként most tudtam meg, hogy bizonyos fővárosi 40es férjezett női családtagjaim járnak ilyen helyre szórakozni. :D Gondolom nem ők lennének a célközönséged.
2021. okt. 16. 00:53
 6/6 anonim ***** válasza:
77%

Egyrészt, az lmbtq csoportnak gesztusokat tenni kifrjezetten lenfíthet a karriereden, ha szidod őket nyilván nem kapsz egykönnyen filmszerepeket.

Másrészt, a liberális Hollywood nyilván nyitottabb gondolkodású.

Pl Tom Hardy is belekeveredett ilyen biszex dologba. Semmit nem tagadott ebből, inkább terelt.

Craig is nyilván nyitott ember, de egy full kő hetero nem nagyon járkál ilyen helyekre. Lehet nem volt fiús kalandja (ezt kétlem) és valóban nincs kizárva, hogy jetero nőkkel ismerkedj ilyen helyeken, de érdemes olvasni a sorok között.

Ha el mennél egy ilyen helyre tedd meg nyugodtan, nem fognak kidobni onnan.

Egy biszex srác voltam.

2021. okt. 16. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!