Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy dughatnám meg az aktív...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dughatnám meg az aktív páromat?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatban élünk és mindig ahhoz ragaszkodott, hogy ő csak is aktív lesz, sose hagyja magát megdugni senkinek. Ideig óráig győzködtem, de mindig lemondtam erről, mert láttam, hogy nagyon nem akarja. Mostanában eléggé megváltozott mindenben és úgy érzem ő is akarja csak nem meri bevallani se nekem se saját magának. Legútóbb nagy áttörést értem el, mert hagyta, hogy egy kicsit megujjazzam. Kérdezgetem, hogy legközelebb kinyalhatom-e, de irtó gátlásos és fél, hogy ezzel megváltoznak az “erőviszonyok”. Hiába nyugtatom, hogy erről szó sincs, senki nem fogja megtudni, hogy dugom egyszerűen képtelen megnyílni. Kicsit rosszul esik, hogy nem bízik bennem.. Mivel tudnám meggyőzni?

2021. okt. 15. 11:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ha tudnátok milyen türelmes vagyok.. 🙂 Lehet, hogy most úgy látszik megállás nélkül ezzel traktálom, de csak azért tűnhet úgy, mert fellelkesültem. Alapjáraton mivel tudom, hogy kényes téma nála ritkán hozom fel és többnyire inkább el is engedem.
2021. okt. 15. 20:21
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha a párod, akkor szerintem lehet vele egyenesen és öszintén beszélni.

Magam is aktiv vagyok, egyszer mégis én kértem meg a páromat, hogy próbáljon meg engem megdugni. Nem sikerült. A kívánság megmaradt, késöbb sikerült elvennie a szüzességemet.

2021. okt. 16. 00:17
 13/13 A kérdező kommentje:
Kifejthetnéd bővebben akár privátban is! 😉
2021. okt. 16. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!