Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy dughatnám meg az aktív...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dughatnám meg az aktív páromat?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatban élünk és mindig ahhoz ragaszkodott, hogy ő csak is aktív lesz, sose hagyja magát megdugni senkinek. Ideig óráig győzködtem, de mindig lemondtam erről, mert láttam, hogy nagyon nem akarja. Mostanában eléggé megváltozott mindenben és úgy érzem ő is akarja csak nem meri bevallani se nekem se saját magának. Legútóbb nagy áttörést értem el, mert hagyta, hogy egy kicsit megujjazzam. Kérdezgetem, hogy legközelebb kinyalhatom-e, de irtó gátlásos és fél, hogy ezzel megváltoznak az “erőviszonyok”. Hiába nyugtatom, hogy erről szó sincs, senki nem fogja megtudni, hogy dugom egyszerűen képtelen megnyílni. Kicsit rosszul esik, hogy nem bízik bennem.. Mivel tudnám meggyőzni?

2021. okt. 15. 11:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
2%
Már a kérdés is nagyon gázos.
2021. okt. 15. 11:02
 2/13 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem ne durr bele a közepébe modon akard ezt. Fokozatosan szoktasd hozzá, puhitsd dolgokkal. Egyszer már engedte, akkor egyideig csak ezt csináld, ne eröltesd!

Ha érdekli a dolog, magátol is fel fogja hozni egy idö után, mér csak azért is , hogyha élvezi az ujjazást akkor később többet is akar majd.

Elég ha tudja hogy te benne lennél, nem kell ismételgetni neki, nyomulni, eröltetni.

Én is gátlásos srác vayok és tudom magamrol ha valaki nyomulna nálam olyan dologgal ami nekem kényes téma akkor rossz néven venném, és inkább elzárkoznék a dologtól.

2021. okt. 15. 11:17
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy attól, mert te így látod, nem biztos, hogy így van. Ja és ha erőltetnéd, én dobnálak is.
2021. okt. 15. 11:21
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell semmivel meggyőzni. Ha akarja, majd mondja. Őszintének kell lenni egymással, aztán ennyi. Már tudtára adtad, hogy mit akarsz, nyilván a fejében van. Nem kell újra elismételgetni. Nem feltétlenül bizalom kérdése, csak gondolom új neki az egész és vannak gátlásai. Én megértem teljesen, nekem is lennének.
2021. okt. 15. 12:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Úgy ahogy eddig csináltad

Előszőr kinyalod, majd megujazod

Mindíg egy kicsit többet

Csak a hegyét beteszed de nem járatod meg, fokozatosan.

Ne akard minden áron berakni.

2021. okt. 15. 12:42
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ujjal segítsd a csúcsig párszor. Türelemmel megérik az út, hogy ő akarjon bele ülni a farkadba.
2021. okt. 15. 12:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért elmondhatod neki, hogy mikor téged dug az milyen mennyei érzés, és szeretnéd, ha azt megtapasztalná Ő is. Illetve, ha prosztata masszázsban részesíted, akkor lehet rááll (ráül) erre is!
2021. okt. 15. 12:53
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat igazatok van viszont ez nem új keletű dolog a kapcsolatunkban és hallgatja már egy ideje..
2021. okt. 15. 13:38
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne erőltesd. Nehogy ramenjen a kapcsolatotok..
2021. okt. 15. 17:09
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nézd. Én megértelek téged is, de őt is. Én mondjuk ilyen helyzetben bepánikolnék egy idő után. Ha valaki azt éreztetné velem, hogy nem elég az, amit nyújtok, akkor eléggé rossz kedvem lesz. Főleg, ha még szeretem is az illetőt. Aztán előbb-utóbb elkezdeném magamat okolni, ami megintcsak nem fog előrébb vinni. Ezt csak nyugodtan lehet. Ha mindig letámadod ezzel, akkor azzal többet ártasz. Beszéljetek egymással őszintén. Kérdezd meg, hogy mi a probléma. Kapcsolat alapja az őszinteség is, szóval érdemes néha hosszasan kivesézni dolgokat. Legyél te is megértő és türelmes. Türelem (ánusz)rózsát terem. Bocsánat, csak viccesen hangzott. :D
2021. okt. 15. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!