Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már olyan fiúval együtt, akiről eleinte nem is feltételeztétek, hogy meleg lehet, aztán végül kiderült és kialakult köztetek valami?
Figyelt kérdés
A sztereotipiák mind azokat a melegeket reprezentálják, hogy a feneküket rázzák, kényeskedve beszélnek, rózsaszínt hordanak és arany gliterrel van beszórja a fejük, holott tudjuk, nem csak ilyen melegek vannak.. de hogy lehet ezeket a maszkulinabb meleget megismerni? Hol lehet ilyenekkel egyáltalán ismerkedni..Nektek volt már olyan fiúval dolgotok, akiről soha nem feltételeztétek, hogy meleg lehet? Érdekelnek a sztorik! :D2021. okt. 12. 19:35
11/15 anonim válasza:
Miért nem elég jó nektek egy átlagosan férfias, magas termetű, átlagos/vékony testalkatú fiatal pasi? :)
12/15 A kérdező kommentje:
Jaj félre ne érts, nem feltétlenül arra értettem a maszkulint, hogy akkora kell legyen mint a ház.. úgy értettem, hogy a férfiasabban viselkedő, kevésbé lányos természetű és nem a folyton affektáló melegekre akartam ezzel utalni..
2021. okt. 13. 16:40
13/15 anonim válasza:
Amúgy az,hogy mi férfias nagyon egyedi megítélésű szerintem :)
15/15 anonim válasza:
Igen, egy más alkalommal itt le is írtam, hogy volt olyan szexpartnerem, akiröl el sem tudtam volna képzelni, hogy meleg.
Gyakorlatilag volt egy második alkalom is egy másik illetövel, az még nem olyan történet, amit itt megosztanék. Ez a második eset, akivel ki is alakult egy kapcsolatocska. Nem rendszeresen, de szoktunk találkozni csakis szexelés okán. Mindkét illetö nálam fiatalabb, és ök provokálták ki nálam, hogy legyen szexelésünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!