Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi az, ami visszatart titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, ami visszatart titeket a coming out-tól? Milyen érzések kavarognak bennetek ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Egy hozzám közel álló embert szeretnék jobban megérteni, így csak őszinte válaszokat várok.

Köszönöm. :)

2021. okt. 11. 22:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Az okolást nem rád értettem, hanem azokra, akik úgy gondolkodnak, amit te írtál. "Valószínüleg azért, mert beugrik nekik egy kép, ahogyan kefélnek, és ez nem szimpatikus nekik."

Erre írtam, hogy ez már az ő hibájuk. :D Úgyhogy feleslegesen okolnak melegeket, vagy másokat. Ők a hibásak.

2021. okt. 16. 14:42
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

S az még jobb csavar az egészben, hogy a heteró emberek csak az nem heterókról képzelegnek így már látásból. :'D

A heteró társukról nem, legfeljebb ha olyan személy akivel saját magukat képzelik el az aktusban.

Bár azt én sem értem, hogy milyen beteg elme kell ahhoz, hogy random beugorjon egy meleg/leszbi pár aktusa ha a képzelgő egy"ultra-heteró".

2021. okt. 16. 21:18
 23/23 anonim ***** válasza:
80%

Nem akarom hogy megtudják rólam

Nem akarom hogy kérdezgessenek hogy tényleg tudnék-e férfival szexelni, tényleg bekapnám a farkát stb

(Amúgy nem, nekem ez igy nem jó, nem is voltam soha senkivel, nem is leszek)

A végén még azt hinnék, hogy ez igy nekem jó és hiába magyaráznám hogy nem, mert tönkreteszi az egész életemet úgyse hinnék el

Azt mondanák, hát akkor szeress nőket

Csak az nem úgy megy

Úgyse értenék meg

Ja meg azt se akarom hogy bárki ki akarjon velem kezdeni coming out után

2021. dec. 23. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!